Macro

Τώρα τελευταία νοιώθω κάπως... :flipout:

edit: αλλά μάλλον φταίει η εφορία, μήπως τελικά δεν λέει να είμαστε νομοταγείς πολίτες?
Άστα να πάνε... Κάθε χρόνο τα ίδια αναρωτιέμαι κι εγώ, αλλά στο τέλος κότα :flipout: ...Πληρώνω Πληρώνω Πληρώνω Πληρώνω πληρώνω........

@atari4 για την πρώτη πρέπει να κάηκες στα βοτσαλα αλλά μου αρέσει το καδρο αν και νομίζω ότι τα σκιερά και το κοντραστ θέλουν δουλειά στην επεξεργασία και θα δειξει καλύτερα. Στη 2η ας πρόσεχες καταρχήν και νομίζω και εκεί θέλει δουλειά στο να φωτιστούν τα χαρακτηριστικά του κουνουπιου

Χεχε, βασικά δεν ήταν τόσο τα καυτά βότσαλα, όσο οι γύρω "λουόμενοι" που με κοιτούσαν περίεργα ξαπλωμένο με τη μηχανή χωρίς φυσικά να βλέπουν το μικρό έντομο! Αλλά δε με ένοιαζε όντας κυριολεκτικά στον macrόκοσμό μου!

Και οι 2 είναι jpeg, για την πρώτη έχω και το raw (ναι πλέον τοχω και αυτό!), κάποια στιγμή θα κοιτάξω αν μπορώ να τις βελτιώσω και που. Ευχαριστώ για τις συμβουλες! :)

αν θυμάμαι καλά πάντως κάποιος χρησιμοποιούσε αντικουνουπικό σπρέυ για "παγωμα" των εντόμων και καλύτερες μακροφωτογραφίες.
2 σε 1

10502047_10152139884842511_2452606699034018606_n.jpg

χαχα, νασαι καλα:)
ξερει κανεις τι ειναι?
νομιζα οτι ειναι μερμιγη με φτερα, αλλα δεν ειμαι και συγουρος....

χαχα, νασαι καλα:)
ξερει κανεις τι ειναι?
νομιζα οτι ειναι μερμιγη με φτερα, αλλα δεν ειμαι και συγουρος....

κ εγω περιμενα να μας πεις εσυ τι ειναι :)