Macro

Re: Απάντηση: macro

Δημήτρη έχουν πάρει φωτιά...

κ μαλλον με τον 4/3 αισθητηρα ειναι κ πιο ευκολοδουλευτα;; Σε εμενα χερατα, ενα εκατοστο πισω ενα εκατοστο μπροστα...εχασες την εστιαση και ειναι μπελας....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπράβο Θοδωρη! Η καλυτερη macro σου μέχρι τώρα!

Thanks φιλος!!

Όντως οι σφήκες πολύ καλές... γενικά εστιάζουν εύκολα, τον λίγο χρόνο που έχω παίξει μαζί τους.
Βέβαια στα δύσκολα παίζει χειροκίνητη εστίαση.

Παρα πολύ καλή σε όλα και κάδρο και φωτισμός και εστίαση

Σε ευχαριστω πολυ!

Όντως οι σφήκες πολύ καλές... γενικά εστιάζουν εύκολα, τον λίγο χρόνο που έχω παίξει μαζί τους.
Βέβαια στα δύσκολα παίζει χειροκίνητη εστίαση.

Σε ευχαριστω πολυ! Δεν μιλαω για δυσκολια στην εστιαση, αλλα στο πολυ μικρο βαθος πεδιου, οπου αν κουνησεις εστω κ πολυ λιγο μπρος ή πισω την μηχανη εχεις χασει το σημειο που ηθελες να εστιασεις...βεβαια τωρα που το σκεφτομαι θα δοκιμασω το af-c μπας κ βοηθησει...

Ωραίες οι φώτο σας παιδιά!!! Μήπως να βρούμε και κάποιο άλλο θέμα για...ποικιλία? Λιγό σκιάζομαι με τόσα μαμούνια μεγενθυμένα στην οθόνη μου :popcorn:

Μαμούνια σε πιο ''ενδιαφέρουσες'' πόζες...

17973433880_44e1caa76e_o.jpg

Βλέπω το νήμα έχει πάρει φωτιά!
Από που να ξεκινήσω δεν ξέρω.
Γιώργο η πεταλούδα πολύ καλη και σε δύσκολη ώρα τραβηγμένη! Η γωνία και ο φόντος άψογος !
Νίκο τη να πω! Εισαι μια ευχάριστη έκπληξη!Και τα μερμήγκια αλλά και τα σκαθάρια είναι ωραίες λήψεις. Νομίζω ότι το έχεις και αν ασχοληθείς σοβαρά θα βγάλεις πολύ ωραία πράγματα.
Θοδωρή και εγώ νομίζω ότι είναι η καλύτερη σου μέχρι τώρα! Μια παρατήρηση μονο δεν είναι Vespula germanica αλλά Polistes και κατά πάσα πιθανότητα Polistes dominulus

Χάρη μέσα από τις δικές σου εκπληκτικές φώτο, πολλοί από δω μέσα δοκιμαζουμε την τύχη μας με τα ζουζουνια.
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια.

Χάρη μέσα από τις δικές σου εκπληκτικές φώτο, πολλοί από δω μέσα δοκιμαζουμε την τύχη μας με τα ζουζουνια.
Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια.

Σωστος ο Νίκος! Ισχυει ;)