Macro

Ωραία τα χρωματα στην πρώτη , στη σύνθεση ήθελε προσοχή η παρουσίαση των εστιασμένων και ανεστιαστων περιοχων

η δεύτερη με ξεδιψασε , πολύ καλοκαιρινή

Εξαιρετικη.

Θαθελα να δω και το τελειωμα της κογχης επανω βεβαια , μου λειπει απο το καδρο για να εχω ολοκληρωμενο καδρο.

• Like
Reactions: toupia
Here it comes !!!! :p

Μην πας παντα τοσο κοντα αν δεν εχεις λογο ειναι πολυ κλειστος ο φακος στον αισθητηρα σου.

Ετσι ειχα και εγω καποτε εναν sigma 150mm και τον πουλησα σε λιγες ημερες (πολυ τελε για εμενα) για να μεινω στο 100mm (αλλα σε FF)

Here it comes !!!! :p

Μην πας παντα τοσο κοντα αν δεν εχεις λογο ειναι πολυ κλειστος ο φακος στον αισθητηρα σου.

Ετσι ειχα και εγω καποτε εναν sigma 150mm και τον πουλησα σε λιγες ημερες (πολυ τελε για εμενα) για να μεινω στο 100mm (αλλα σε FF)
E, φαντάζομαι έχω το σύνδρομο του φωτογράφου που μόλις πήρε macro φακό και κολλάει τη μούρη του στο θέμα.
Πάντως είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την απόδοση, σε αντίθεση με την κόπια που είχα από τον Canon 100mm (non-L).

Επίσης βρες κανά λουλούδι της προκοπής, αυτό του έχουν αλλάξει τα φώτα ήλιος/βροχή εναλλάξ...

• Haha
Πολύ καλύτερα.
Βασικά, την προηγούμενη θα την έσβηνα απλά, και από εδώ, και από τον δίσκο σου (καταλαβαίνεις πως το εννοώ)

• Haha
Η #5,145 εικόνα, πέρα από το ταλαιπωρημένο θέμα και το ακατάλληλα ανυπόφορο ρηχό βάθος πεδίου, μου αρέσει πολύ σαν σύνθεση, σαν ιμπρεσιονιστικός πίνακας ζωγραφικής.
Τι, όχι;

Last edited:
με περισσότερο blur θα μπορούσε.
Σαν macro όμως απλά θα το έκρυβα.

Με τον καιρό θα δεις πως θα κρίνεις πιο αυστηρά τις φωτογραφίες σου και θα σβήνεις πιο εύκολα.

( είναι το γνωστό, your first 1000 pictures are your worst που λένε :D )

• Like
Reactions: cacau and toupia
με περισσότερο blur θα μπορούσε.
Σαν macro όμως απλά θα το έκρυβα.

Με τον καιρό θα δεις πως θα κρίνεις πιο αυστηρά τις φωτογραφίες σου και θα σβήνεις πιο εύκολα.

( είναι το γνωστό, your first 1000 pictures are your worst που λένε :D )
Make it 100000! 😢

• Haha
Reactions: billpeppas
"He's an old hippie
This new life is just a bust
He ain't trying to change nobody
He's just trying real hard to adjust"

View attachment 197765

Eπρεπε να τον εχω παρει και εγω αυτον ρε γμτ , αντε τωρα να περιμενεις αντιστοιχα καλο μακρο με σταθεροποιηση σε τετοια τιμη.

• Sad
Το κεντρο του λουλουδιου (στιγμα και ανθηρες δηλαδη) ειναι σε ιδανικη θεση στο καδρο (στην χρυση τομη) αλλα τα κομμενα πεταλλα σου αφηνουν μια ανολοκληρωτη αισθηση, μια ελλειψη.

Κατι αλλο θελει.

Ισως αν το φλου λουλουδι πισω ηταν στην αντελως αντιδιαμετρικη θεση να ζυγιζε καλυτερα.

Ομορφο ομως.

Το κεντρο του λουλουδιου (στιγμα και ανθηρες δηλαδη) ειναι σε ιδανικη θεση στο καδρο (στην χρυση τομη) αλλα τα κομμενα πεταλλα σου αφηνουν μια ανολοκληρωτη αισθηση, μια ελλειψη.

Κατι αλλο θελει.

Ισως αν το φλου λουλουδι πισω ηταν στην αντελως αντιδιαμετρικη θεση να ζυγιζε καλυτερα.

Ομορφο ομως.
Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια!