Macro

Λίγος αγέρας και δεν πήγαν όλα τα στακ καλά.
Γενικά ζηλεύω τις χώρες που έχει νύχτα και κοιμούνται τα μαμούνια, εδώ από τις 06.30 είναι όλα ντούρα και ζωηρά...

flatmamouni

kitrinimyga

mygagwnia

Εδώ μονή στα f8:
P7114493-Edit

Και μια "μάκρο" με τον 300f4:
P7113829-Edit

Για την τελευταια μαλλον ζαχαρωσα λογω καδρου. Η δευτερη ειχε πολυ σοβαρες πιθανοτητες αν μπορουσε να καδραριστει λιγο πιο αρτια (λιγο πιο καθετα και συμμετρικα βασικα αλλα αυτα ειναι στο δικο μου κεφαλι )

• Like
Reactions: LongTom
Για την τελευταια μαλλον ζαχαρωσα λογω καδρου. Η δευτερη ειχε πολυ σοβαρες πιθανοτητες αν μπορουσε να καδραριστει λιγο πιο αρτια (λιγο πιο καθετα και συμμετρικα βασικα αλλα αυτα ειναι στο δικο μου κεφαλι )
Σωστά τα λες, αλλά η κατάσταση με το μάκρο 4:1 FullFrame (ουσιαστικά όταν μιλάμε για 2:1 μάκρο σε Μ43) στη Σουηδία το καλοκαίρι είναι "ότι έχεις δώκε"....
Δυστυχώς έχω ελάχιστες περιπτώσεις που τα μαμούνια είναι νωχελικά και ήρεμα που όντως μπορείς να κάνεις κάδρο όπως θέλεις.
Πάντα μετράς δευτερόλεπτα πριν πετάξουν.
Εδώ είχα 3-4 στακ από 15-25 φωτο και όλες ήταν πολύ κουνημένες πλην αυτού που έβαλα εδώ (και εδώ έπεσε γερό ποστ και ξεκαθάρισμα των φωτο).
Μακάρι να ήμουν σαν τους γιουτούμπερζς που πάνε στο ξημέρωμα και όλα τα μαμούνια είναι μοδέλα, εδώ απλά δεν νυχτώνει μέχρι τέλη Αυγούστου...

• Love
Reactions: Kosh
To καταλαβαινω για αυτο λεω στο δικο μου κεφαλι...απλα για εμενα το μακρο ειναι γοητευτικο και οταν υπηρετει και το καδρο για αυτο μου αρεσει τοσο πολυ η τελευταια αν και οχι τοσο εντυπωσιακη απο αποψη μακρο συγκριτικα

• Like
Reactions: LongTom