Macro

Ενα πρασινο φιδι, στη πραγματικοτητα ειναι πολυ μικρο, για αυτο το εβαλα εδω και οχι στους φιλους μας τα ζωα:))

4315100575_10633bfcb7_o.jpg

Θα ήθελε λιγάκι κλείσιμο το διάφραγμα, νομίζω. Τουλάχιστον όλο το κεφάλι να βγει καθαρό, τώρα ήδη από τα μάτια χάνεται η εστίαση.

Εμενα μου αρεσει για αυτο ακριβως το λογο. Μην σου πω οτι με περισσοτερο φλου το σωμα θα μου αρεσε περισσοτερο.

ειναι στο φ5,6 τραβηγμενη με αρκετο κροπ, μαλλον ηθελε φ8-φ9 αλλα ηθελα και bokeh στο σωμα.Ειναι και πολυ μικρο , σαν σκουλικακη,και φοβομουν να τραβηξω και αλλες γιατι μου ειπαν οτι ειναι επικινδυνο:)

Γενικά όσα φίδια έχουν κεφάλι τριγωνικού σχήματος είναι ιοβόλα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή:offtopic:

φορουσα γαντια κουζινας και ειχα και το ring flash μπροστα στο φακο να με προστατευει:)
αυτο για το τριγωνικο κεφαλι δεν το ηξερα...

Ο Γιαννάτος, στη Μπενάκη, είναι ο μόνος που ξέρω στο κέντρο με τέτοια πράγματα. Αλλά θα υπάρχει και άλλος, ρώτησε και θα βρεις πιστέυω.
Μια ακόμα λύση είναι το ebay, δεν το έχεις αμέσως στα χέρια σου βέβαια, περιμένεις καμιά βδομάδα ίσως και παραπάνω να φτάσει, αλλά είναι συνήθως οικονομική και αξιόπιστη λύση, ειδικά για τέτοια ψιλοπράματα.

Κάτια ακόμα, φιλική παράκληση, προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι πολυ κουραστικό για εμάς που διαβάζουμε.

Είμαι σίγουρος ότι τον βάζεις ανάποδα...
Δε μπορεί, κάτι λάθος κάνεις. Έχεις δει από κανένα site πως πρέπει να είναι το τελικό αποτέλεσμα;