Macro

Πολλα μπραβο, το αξιζεις κυριως για το μερακι σου, χωρια το αποτελεσμα φυσικα...!!!!!!!

Μπράβο! Καλά, ζωντανή είναι; Πώς την κατάφερες ακίνητη για το στακάρισμα;

Εγώ προχθές δοκίμασα ένα από τα πιο βαριεστημένα σκαθάρια του κόσμου, άντε λέω ευκαιρία να κάνω στο χέρι 6 λήψεις για το πρώτο στακάρισμα, και το χαμένο μου κούνησε τις κεραίες.... φτου.....

Tωρα το ειδα...
Χαρη τα συγχαρητηρια μου!!!!!
Τασο πολυ καλες οι προσπαθειες σου

Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας.

Τασο ναι ειναι ολοζωντανη και την τραβηξα και σε αλλη γωνια στην ιδια ακριβως θεση.Δεν κουνηθηκε σχεδον καθολου.
Ομως ηταν γυρω στις 6 το πρωι.Πλησιασα πολυ πολυ αργα και οι κινησεις μου ηταν πολυ αργες.
Το συγκεκριμενο ειδος στηνει "καρτερι"πολλες φορες και περιμενει το θυμα του να περασει απο κοντα του,αλλα το σημαντικο ειναι οτι ηταν πολυ πρωι.Αν ηταν αλλη ωρα της μερας νομιζω οτι δεν θα καταφερνα να παρω τοσα καρε μιας και μια μικρη κινηση μπορει να το εδιωχνε μακρια.

Συγχαρητήρια Χάρη!!! Γιατί "αναπάντεχη"? Η δουλειά που κάνεις είναι εξαιρετική.
send καλύτερη η 2η μέλισσα.

Χάρη συγχαρητήρια κι από μένα! Ο,τι μας έχεις δείξει μέχρι τώρα είναι αψεγάδιαστο και αξίζει πραγματικά να βραβευτεί!

Χάρη άξιζες πραγματικά το βραβείο, απίστευτη...

Edit: και γενικότερα παίδες με τα κατορθώματά σας , θα με κάνετε να πάω για χειροκίνητο φακό γύρω στα 80-100mm (160-200 στις Oly μου). Απόψεις για κάτι φθηνό και καλό?

Last edited:
Ναι έχω ήδη τον 35άρη Zuiko, καλός αλλά "κοντός". Θα ήθελα κάτι πιο "μακρύ", ο 50άρης ας πούμε γίνεται 100 στην Oly...

Θερμά συγχαρητήρια και απο μένα. Είναι πραγματικά εξαιρετική η δουλειά σου και το μεράκι σου στον τομέα. Δε λέω μου σηκώνεται η τρίχα, αλλά την αλήθεια να την λέμε!!! χεχε

Χαρη συγχαρητήρια δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά αλλά η υπομονή και η μεθοδικότητα που χρειάζονται ειναι απίστευτα

Βρήκα πεταλούδες σε κλειστό χώρο, πήρα την Panasonic FZ38 και βγήκα για κυνήγι.

Η 1η:
mon1.png

mon2.png

Η 2η
black.png

Η 3η
image.png

(Έβαλα νούμερα για να μου πείτε τι πεταλούδες είναι, αν ξέρετε)

Πάρ' τε και ένα λουλουδάκι:

image.png

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια !
Πραγματικα θελει υπομονη, βημα βημα και πολυ πειραματισμο.Δοκιμαζω οσο μπορω καινουρια πραγματα,πατεντες και προσπαθω να βελτιωσω την τεχνικη μου σταδιακα.

Δημητρη νομιζω για Οlympus, 50αρης και 70 με 100 ακομα καλυτερα .Ο 35αρης αν τον θες για reverse θα δωσει πολυ μεγαλη μεγεθυνση και δεν νομιζω οτι θα βοηθησει γιατι σε περιοριζει στο μεγεθος των αντικειμενων.

Η τελευταία πάντως είναι μάλλον Idea leuconoe ενώ η πρώτη κάποια Papilio αλλα ταλαιπωρημένη οπότε δεν είναι ευκολο

Last edited:
Απο το ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης είναι. Η πρώτη είναι τεράστια, περίπου 15εκ άνοιγμα φτερών . Υπήρχε και μία με πράσινο χρώμα στα φτερά αλλα δεν καθόταν ήσυχη. Μόνο αυτή τη φωτό κατάφερα να βγάλω:

mon3.png