Macro

14072668649_154c5928ac_c.jpg

Last edited:
Ωραίος φωτισμός Ηλία

η λιβελουλα σε ολοσωμη

και μια πεταλούδα από τα αγαπημένα μου είδη παρότι δεν έχει πολλά χρώματα

Last edited:
Κι ομως Γιωργο, αυτη χωρις πολυ χρωμα ειναι πολυ εντυπωσιακη εικονα... σαν διαφανη βγηκε... !!!!

Γιωργο πολύ ομορφες ιδιαιτερα η πρωτη λιβελουλα! Από τον Βοτανικο στο Χαιδαρι είναι?
etsap πολύ ομορφες!Μιας και το εχεις με το φωτισμο από ότι βλεπω δεν ξεκινάς να τραβας κανα εντομακι? ;)

Τον τελευταιο καιρο εχει παιξει αρκετο τρεξιμο και πρωινο ξυπνημα οπότε μιας και ξυπναω αρκετα νωρις πριν φύγω ριχνω και κανα stack εξω.
Το κακο είναι ότι δεν εχω πολύ χρονο για να τις επεξεργαστω και να τις ανεβασω αλλα που θα παει! Το καλο είναι ότι εχω αρχίσει να μαζεύω πραμα!

etsap πολύ ομορφες!Μιας και το εχεις με το φωτισμο από ότι βλεπω δεν ξεκινάς να τραβας κανα εντομακι? ;)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά :
1) σιχαίνομαι τα έντομα
2) ο φωτισμός που βλέπετε είναι απόλυτα φυσικός από ένα παράθυρο της κουζίνας σε συγκεκριμένο σημείο. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να στήσω σκηνικό με ζωντανούς οργανισμούς εκεί. ..
3) πιστεύω πως ακόμη είμαι σε νηπιακή ηλικία όσον αφορά στο macro. Μην ξανοιγομαι και γίνω ρόμπα. .. Σιγά σιγά θα πάω στα φυτά και λουλούδια (τα δείγματα μου είναι στη βεράντα μου και χερατα ) με προσοχή. ..
Και πάλι ευχαριστώ !!!