Macro

Τι έντονο εντομο είναι τούτο καλέ;
Θοδωρή περιττό να σου πω πώς περιμένω πως και πως τους αντάπτορες για να βγάλω και εγώ τέτοιο μακρο.
πολύ καλή δουλειά. Ο φίλος σου μοιάζει εξωγηινος!

Re: Απάντηση: macro

Τι λες τώρα!!!!!
Μπράβο Θοδωρή από τις καλυτερες τετοιου θέματος που εχω δει

Τρομερη απλα! Μπραβο!

Τι έντονο εντομο είναι τούτο καλέ;
Θοδωρή περιττό να σου πω πώς περιμένω πως και πως τους αντάπτορες για να βγάλω και εγώ τέτοιο μακρο.
πολύ καλή δουλειά. Ο φίλος σου μοιάζει εξωγηινος!

Θεόδωρε συγχαρητήρια , η φύση στα δάκτυλά σου πλέον :SFGSFGSF:

Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια! Χαιρομαι που σας αρεσε! Το εντομο δεν ξερω πως λεγεται στα ελληνικα, αλλα νομιζω ανηκει στην οικογενεια της λιβελουλας. Με το καλο να σου ερθουν οι ανταπτορες :)

Δεν είναι λίβελουλα είναι ξαδερφάκι , ζυγόπτερα είναι η επιστημονική ονομασία, ανήκει στα οδοντογναθα όπως και οι λιβελούλες (ανισοπτερα)

Η αχρηστη πληροφορία της ημέρας

Θοδωρή πολύ καλή και ωραία συνθεση! Στα αγγλικά τις ονομάζουν Damselflies, νομίζω ότι είναι Ischnura elegans και είναι κοινό ευρωπαϊκό είδος.
Να συμπληρώσω και την "άχρηστη"πληροφορία του Γιώργου ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skysound καλή προσπάθεια(Μου θυμίζει τα δικά μου πρώτα στακ)! Συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο.

Θοδωρή πολύ καλή και ωραία συνθεση! Στα αγγλικά τις ονομάζουν Damselflies, νομίζω ότι είναι Ischnura elegans και είναι κοινό ευρωπαϊκό είδος.
Να συμπληρώσω και την "άχρηστη"πληροφορία του Γιώργου ;)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skysound καλή προσπάθεια(Μου θυμίζει τα δικά μου πρώτα στακ)! Συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο.

Σε ευχαριστώ πολύ Χάρη! Όλες οι πληροφορίες καλοδεχουμενες!

Ενταξει, ουτε ακριβως μακρο εινα, αλλα ουτε και καμια σπουδαια ποιοτικως φωτογραφια.

Ειναι ομως κατι που δεν το εχω ξαναδει ποτε μου...

Μηπως η "γεννηση ενος τζιτζικα" ????

20150627-_DSC2735-2 by Ντίνος, on Flickr

20150627-_DSC2737 by Ντίνος, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και κατι πιο παραδοσιακο:

20150627-_DSC2789 by Ντίνος, on Flickr

Δεν ειναι η ιδια:

20150627-_DSC2805 by Ντίνος, on Flickr

Ουαου! Από ότι είδα στο wiki είναι η στιγμή που βγάζει φτερά ο τζίτζικας! Πολύ καλή!

Ενταξει, ουτε ακριβως μακρο εινα, αλλα ουτε και καμια σπουδαια ποιοτικως φωτογραφια.

Ειναι ομως κατι που δεν το εχω ξαναδει ποτε μου...

Μηπως η "γεννηση ενος τζιτζικα" ????

δεν καταλαβα???
και μακρο ειναι και ποιοτικη ειναι... υστερει σε κατι???
:a0210: