Macro

Ευχαριστώ, Δημήτρη.
Έχω αρκετό δρόμο ακόμη! Το παλεύω πάντως και το απολαμβάνω!

Είπαμε Δημήτρη, το παλεύω ακόμη.
Πάντως τα άτιμα δεν μένουν ακίνητα ούτε δευτερόλεπτο.

Έχω δοκιμάσει κι εγώ, θέλει υπομονή και χρόνο το άθλημα... και από τα δυο έχω έλειψη τελευταία....

Είπαμε Δημήτρη, το παλεύω ακόμη.
Πάντως τα άτιμα δεν μένουν ακίνητα ούτε δευτερόλεπτο.
Για να δείτε τι τραβάω με τα στακ! :flipout:
Εχω τραβήξει χιλιάδες φωτό που δεν κατάφερα να της ολοκληρώσω και πήγαν στα "σκουπίδια" αλλά έτσι είναι το μάκρο. Θέλει υπομονή και επιμονή.
Αυτό που είπε ο Θοδωρής είναι πολύ σωστό. Πολλές πολλές λήψεις και πολύ πρωί ή αργά το απόγευμα.

Ωραίες Ισωσήφ, πειράζεις τα χρώματα μπλεδίζουν λίγο?

Ευχαριστώ. Η μηχανή είναι στο Auto White Balance, αλλά συνήθως όταν επεξεργάζομαι στο Camera Raw επιλέγω Auto αντί As shot.
Στη συγκεκριμένη δε θυμάμαι αν έχω πειράξει κάτι άλλο χρωματικά.
Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά για τις συμβουλές.
Χάρη, προχθές που βγήκα για φωτογράφιση και δεν προλάμβαινα να εστιάσω σε έντομα, σε σκεφτόμουν συνεχώς "Πώς τα καταφέρνεις?"

Ευχαριστώ. Η μηχανή είναι στο Auto White Balance, αλλά συνήθως όταν επεξεργάζομαι στο Camera Raw επιλέγω Auto αντί As shot.
Στη συγκεκριμένη δε θυμάμαι αν έχω πειράξει κάτι άλλο χρωματικά.
Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά για τις συμβουλές.
Χάρη, προχθές που βγήκα για φωτογράφιση και δεν προλάμβαινα να εστιάσω σε έντομα, σε σκεφτόμουν συνεχώς "Πώς τα καταφέρνεις?"

Μα για αυτό είπε ο Χάρης πολύ πρωι όπου τα έντομα "κοιμούνται" ακόμα κ δεν έχουν μαζέψει ενέργεια. Το πολύ απόγευμα Χάρη έχει την ίδια λογική ή απλά το ειπες για το φως της ωρας;

Μα για αυτό είπε ο Χάρης πολύ πρωι όπου τα έντομα "κοιμούνται" ακόμα κ δεν έχουν μαζέψει ενέργεια. Το πολύ απόγευμα Χάρη έχει την ίδια λογική ή απλά το ειπες για το φως της ωρας;

Χρόνια πολλά Θοδωρή και από Κύπρο.
Για πόσο πρωί μιλάμε δηλαδή? Γύρω στις 6-7?
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου.

Χρόνια πολλά.Ωραίες οι φώτο,αηδιαστικό το μοντέλο.

Χρονια πολλα τεο! nice!

Χρόνια πολλά Θοδωρή και από Κύπρο.
Για πόσο πρωί μιλάμε δηλαδή? Γύρω στις 6-7?
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου.

Ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα! Ιωσηφ οσο αφορα την ωρα καλυτερα να μας τα πει ο Χαρης, εγω μονο σαν θεωρια το ξερω. Αν δεν κανω λαθος, οσο πιο πρωι ειναι τα εντομα ριχνουν τον μεταβολισμο τους για να μην ξοδευουν ενεργεια. Οσο βγαινει ο ηλιος κ μαζευουν ζεστη κ ενεργεια ''ζωντανευουν''. Στην πραξη μια φορα μονο ετυχε κ πετυχα μια μελισσα κατα τις 9 το πρωι, αλλα ειχε κ κρυο (νομιζω παιζει κ αυτο ρολο), η οποια στην αρχη νομισα οτι ηταν τεζα. Οσο ομως την εβγαζα αρχισε κ κουνιοταν με αναπαισθητες κινησεις κ οσο παιρνουσε η ωρα ολοενα κ ζωντανευε. Μαλιστα οταν τελειωσα, πηγα να αφησω την μηχανη κ επεστρεψα στο σημειο ειχε φυγει :)