Macro

απο τα καλυτερα σου καδρα στις μακρο, εξαιρετικο ζυγισμα χρωματικα.

Εχει ομως στα δικα μου ματια κατι περιεργο δεν ξερω αν ειναι απο την συμπιεση ή εχει σπασει η αναλυση.

Ποσο κροπ ειναι ?

• Like
Reactions: toupia
απο τα καλυτερα σου καδρα στις μακρο, εξαιρετικο ζυγισμα χρωματικα.

Εχει ομως στα δικα μου ματια κατι περιεργο δεν ξερω αν ειναι απο την συμπιεση ή εχει σπασει η αναλυση.

Ποσο κροπ ειναι ?
Είναι με την Μ50 των 24MP, resized στα 1200Χ1200 και με ISO2000. Παραθέτω συμπιεσμένο το original κάδρο.

IMG_4421.jpg

Είναι με το Nissin MF18, 1/32 το έχω συνήθως νομίζω, χωρίς κάποιο extra diffuser (με τα flash στη wide θέση).

Νομιζω οτι εισαι υπο ....γωνια στον ιστο ? Αποτελεσμα ειναι το ρηχο βαθος πεδιου να μην σου δωσει ολον τον ιστο ? δεν της εριξες τιποτα να "απλωθει"

την εχουν πληρωσει πολλα μυρμηγκια με αυτα μου τα πειραματα στην αναζητηση της ποζας.....

• Like
Reactions: toupia
Νομιζω οτι εισαι υπο ....γωνια στον ιστο ? Αποτελεσμα ειναι το ρηχο βαθος πεδιου να μην σου δωσει ολον τον ιστο ? δεν της εριξες τιποτα να "απλωθει"

την εχουν πληρωσει πολλα μυρμηγκια με αυτα μου τα πειραματα στην αναζητηση της ποζας.....
Αχα, καλό tip! Νομίζω όχι υπό γωνία, αλλά δύσκολες manual συνθήκες, σε συνδυασμό με το κόντρα φως. Ευχαριστώ!