Mad Max: Furiosa

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    15
Δεν μου άρεσε, μάλιστα κάποια στιγμή με κούρασε κιόλας.
Το θεωρώ μέτριο.
Το προηγούμενο με την Θερον θεωρώ ότι ήταν μια κλάση παραπάνω.

Εμενα δεν με κουρασε το αντιθετο.

Παρολη την μεγαλη της διαρκεια καλα περασα, δεν βαρεθηκα καθολου.

Αν ο ΜΙλλερ στα 80 του ειχε λιγο ορεξη ακομα να πιεστει καλλιτεχνικα (βεβαια δεν το εκανε ποτε του ουτε στις παλιες ταινιες) ισως αυτη να ηταν μακραν η καλυτερη ολων των ταινιων madmax που εχουμε δει ισως καλυτερη και απο το Μπειμπ το γουρουνακι που θεωρουσα ως το αριτουργημα του .

Καλη ταινια και μεχρι εκει.

Πάντως απέτυχε στο boxoffice. Το τραβάνε ήδη από τις αίθουσες, οπότε πολύ σύντομα θα βγει σε streaming. Για όσους δεν γνωρίζουν, η συμφωνία, για όλες τις ταινίες πια, είναι ότι εάν δεν κάνει ένα 50άρι το 1ο ΣΚ ή πάνω από 100 σε τρεις εβδομάδες, το τραβάνε και βγαίνει σε streaming αρκετά γρήγορα.

• Like
Reactions: Kosh
9/10 ψήφισα εξαιρετική!

Είχαμε το ίδιο πολύ καλό στυλ της 1ης τανίας!
Τα ίδια ωραία σκηνικά, και νέες τοποθεσίες βέβαια, μαζί με νέους τρελούς χαρακτήρες.

Δεν χρειαζόταν να αλλάξει κάτι, γιατί θα ήταν σα να λέγαμε να αλλάξουν στυλ τα πρώτα Star Wars μεταξύ τους! :cool:

Ωραία και η ιστορία της Furiosa από μικρή!

Σε τι διαφωνείς, στο ότι τα σκηνικά ήταν ωραία για το είδος της ταινίας ?
Αυτά ακριβώς ήθελα να ξαναδώ εγώ!

Το είχα ξεχάσει, θα έχουμε και συνέχεια! :cool:

Διαφωνω οτι βασικα δεν υπηρχαν καν σκηνικα :D

Μιλαμε για δυστοπικη ταινια στην ερημο της Αυστραλιας....και κατι ερειπια. Αυτα δεν ειναι σκηνικα ειναι απλα διαμορφωση χωρου.

Καλά κρασιά. Τζάμπα ώρες καίμε την λάμπα στο προβόλι. Για τι χορογραφίες και σκηνές δράσης λέμε? Καλύτερα να δω 3χρονα να χορεύουν μπαλέτο. Πιο ταλέντο και σενάριο θα έχουν. Δεν την περίμενα τόσο τραγική και φαντάσου δεν έφτασα καν στο σημείο που θα εμφανιστεί η ματιάρα. Πόσο πιο χάλια θα γίνει άραγε? Φαντάζομαι δεν θα με νοιάζει και πολύ, καθώς θα δω το υπόλοιπο σε κάνα tablet στην επόμενη πτήση που δεν θα έχω τι να δω. Μακρυά, μακρυά, μακρυά.

• Like
Reactions: marmagas
Καλα ειναι να βλεπουμε που και που καμια ταινια που κραταει αμειωτο το ενδιαφερον
του θεατη οπως η φουριοζα. Το απολυτο διασκεδαστικο σινεμα.

Γενικά δεν είμαι φανατικος των madmax . Απλά πάτησα το play επειδή είναι η πιο γνωστή ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Λοιπόν δεν το μετάνιωσα. Δεν λέω ότι ήταν αριστούργημα, αλλά είχε φαν.
Βαρετή σε κάποια σημεία, ενδιαφέρουσα σε κάποια άλλα.
Δεν ξετρελαθηκα με την σαραντάκιλη, δεν με έπεισε ότι ήταν τόσο σκληρή. Δεν έχει φάτσα που να εμπνέει φόβο , πως να το κάνουμε τωρα.....Ας έχει ένα κιλό μέϊκάπ. Μάλλον λάθος επιλογή. (η μαμά ήταν καλύτερη).
Ο Chris καλύτερος αλλά κι αυτός ώρες ώρες μου έδινε την εντύπωση της αυτογελοιοποιησης.
Ψηφίζω καλή, αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστική με ποπκορν και μιλήτη 😉

Last edited:
Την είδα εχθές.
Παρολου τα αρνητικά που άκουγα εμενα προσωπικα μου άρεσε.προπαντον που εδειξε νεα τοπια να το πω,δηλαδη έδειξε το δευτερο οχυρό που ηταν η gas town και η σφαιρουπολη που στην ουσια ηταν ενα ορυχείο μεγάλο,συν τον πράσινο τόπο στην αρχή ποσο εξοπλισμενο ηταν με ανεμογεννήτριες ποσιμο νερο κτλ.
Ωραιο σκηνικο εστω και λιγο και καλα που έδειξε απο ψηλα το interceptor και τον mad max.
Ωραια ταινια περναει η ώρα ευχάριστη.
Αναμονή τωρα αμα βγει νεο mad max οπως ακούγεται μακαρι να μην το παρατήσει

Εχοντας δει 5 φορες το Fury Road αλλες τοσες τις παλιες ταινιες και τερματισει και το Mad Max παιχνιδι μπορω να πω οτι η ταινια ηταν ενα υπερθεαμα. Οχι στα προτυπα του Fury Road αλλα πολυ κοντα μιας και ο George Miller εχοντας ταυτιστει με αυτο το συμπαν βγαζει τον καλυτερο του εαυτο. Μεγαλο μελανο σημειο ο Chris Hemsworth τον οποιο θεωρω κακιστο ηθοποιο και εδω τον τρωμε στη μαπα αρκετα και απλα δεν μπορεσε να στηριξει το ρολο ουτε στο ελαχιστο. Η αρκετα cute Anya Taylor-Joy θα λερωθει και θεωρω οτι αν και Theron δεν ειναι ηταν τουλαχιστον αξιολογη στο ρολο της. Απο εκει και περα υπαρχει η απαιτουμενη βρωμια σε ενα 80% απο οτι θα ηθελα αλλα η τρελα του κοσμου ειναι στο 100% και φαινεται σε καθε σκηνη. Ειναι ενα πολλων οκτανιων υπερθεαμα σε ενα κοσμο που ολοι προσπαθουν να επιβιωσουν και η μικρη Furiosa αναμεσα τους να την στηριζει το μισος και η εκδικηση. Το 4Κ ειναι αναφορας πραγματικα η εικονα ειναι κρυσταλλο και οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι σημερα λεπτομερεια χρωματα κινηση εξαιρετικο CGI ολα φτιαχνουν κατι μοναδικα ευχαριστο στο ματι και σκιαγραφουν τη βρωμια και την τρελα της wasteland. Το Fury Road ειναι ισως η απολυτη ταινια δρασης και εδω ειμαστε 1-2 κλικ πιο κατω σαν συνολο με το τελευταιο 20λεπτο το πιο αδυναμο ισως περιμενα ενα διαφορετικο κλεισιμο με περισσοτερη δραση αλλα μετα σκεφτηκα οτι η ταινια λεγετε Furiosa οποτε ηταν αναγκαιο οπως εκλεισε. Ανετα θα την ξανα δω 2-3 φορες και αναμενω πως και πως τη νεα ταινια Mad Max του Miller που οπως βλεπω εχει μπει σε παραγωγη. 8.3/10

Καλό ήταν.

Δεν είμαι φαν του franchise αλλά απόλαυσα την εικόνα, φωτογραφία και τις πολύ καλοστημένες σκηνές δράσης.

Η «υπόθεση» και το καστ παντελώς αδιάφορα (ειδικά το τελευταίο το φοβόμουν λόγω της ξινής (που ευτυχώς ήταν σαν να μην ηταν εκεί) και βασικά του Κρις που ευτυχώς δεν πήγε να το παίξει «σοβαρός» κακός και γλύτωσε την γελοιοποίηση).

Γενικά, σε ένα καλό σύστημα είναι απόλαυση.