Η ταινία κατάφερε κάτι που δεν μου έχει συμβεί με άλλη ταινία. Τα mad max γενικά,δεν είναι το προτιμητέο στυλ ταινιών μου. Μου αρέσουν οι post apocalyptic ταινίες,αλλά τα mad max μου φαίνονται πολυ σκληρά. Ρεαλιστικά,αλλά σκληρά. Πιο πολύ μου αρέσουν τύπου Silo post apocalyptic. Οπότε ''θεωρητικά'' δεν θα έπρεπε να μου αρέσει. Και αυτό σκεφτόμουν την ώρα που την παρακολουθούσα. Την είδα σε απλό blu-ray. Όχι 4k. Με το που τελείωσε,ένιωσα ότι μου είχε αφήσει μια πολύ καλή επίγευση. Μου είχε χαραχτεί στο μυαλό και την σκέφτομαι και τώρα,μια μέρα μετά την παρακολούθηση. Δεν μου έχει συμβεί ξανά να έχω άλλη γνώμη την ώρα που παρακολουθώ ταινία και άλλη στο τέλος της! Και η φάση είναι ότι δεν μου άρεσε το τέλος με τον Dementus,πολύ φλύαρο. Όμως ήταν αριστοτεχνικά σκηνοθετημένη. Η εικόνες,τα τοπία και οι ερμηνείες αρκετών ηθοποιών (όχι του Hemsworth) ήταν πολύ καλές. Και κορυφαία για εμένα της πρωταγωνίστριας. Η γλωσσα του σώματός της και το βλέμμα της μιλούσαν από μόνα τους. Ήταν πολύ immersive σαν ταινία. Γι'αυτούς τους λόγους θα της βάλω ένα 7/10 και θα δω και το Fury Road που έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο.