MADRUGADA-Madrugada (προακρόαση)

Εγω παλι θεωρω το Industrial Silence ως κορυφαια τους δουλεια...-bye-

Συμφωνώ απολύτως! Κομμάτια σαν το Salt, Shine, Sirens, Electric δεν βρήκα σε άλλο άλμπουμ τους! Και για να ανάψει λίγο η συζήτηση:

Γιατί δεν κάνουν επιτυχία έξω πιστεύετε οι Madrugada?

Λοιπόν.
Το άλμπουμ σκοτώνει.
Ίσως είναι το καλύτερο της καριέρας τους. Μετά την βιομηχανική σιωπή και ένα πανέμορφο ταξίδι άλλων 4 άλμπουμ, οι αγαπημένοι Νορβηγοί μας προσφέρουν ένα εξαιρετικό άλμπουμ.
Ανατριχίλα σε όλη τη διάρκεια της ακρόασης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σκοτεινό, μελαγχολικό, με απίστευτες μελωδίες.
Λείπει η ιλουστρασιόν παραγωγή του προηγούμενου και καλά κάνει.
Οι συνθέσεις πιο αμερικάνικες αλλά πάντα ένα Βόρειο νορβηγικό πέπλο τυλίγει τα πάντα.
Κρίμα για τον Buras που μας άφησε, Εδώ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Την τελευταία.
Από το what happened to you, το Ηοney Bee, το New woman/new man, το whats on your mind, το συγκλονιστικό Highway light ...
Δεν έχω λόγια για αυτή την μαγική κυκλοφορία.
Παίζει δύο μέρες συνέχεια.
Γεμάτο ύμνους , συναισθηματικές εντάσεις, κορυφαίες μελωδίες και κάπου εκεί μία μαύρη σκιά να αιωρείται.
Τα πάντα είναι παιγμένα σαν να είναι η τελευταία τους φορά.

Πάρτε το.

Αν και δεν απέχουν πολύ σε ύφος οι δίσκοι που έχουν κάνει ως τώρα, πιστεύω ότι ο καλύτερός τους είναι το Nightly Disease.
Είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος, η αποτύπωση των συναισθημάτων μιας διαφυγής του μυαλού χωρίς φως. Tα κομάτια ενα κι ενα να γίνεις κομάτια.

g69240ffm3a.jpg

Ετσι ακριβως....;)

Τους γνωρισα μεσα απο αυτον το δισκο και για εμενα θα παραμεινει ο καλυτερος τους μεχρι ν αλλαξω την αποψη μου ακουγοντας τη νεα τους δουλεια!Αχαχαχαχαχχαχαχα

Το...Step into this room and dance for me,θα ανηκε σε καποια High Fidelity Game λιστα,ενω το Deadend Mind ασκει μια περιεργη,ανεξηγητη επιδραση στην διαθεση μου....

ΠΟΥ θα βρω το νεο αυτο cd?Εδω που βρισκομαι μου ειπαν, οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα...Υποτιθεται πως ηταν ετοιμο για διανομη ηδη απο τoν Φεβρουαριο 2008,n est ce pas?

Θα παρακαλουσα πολυυυ για ενα λινκ.:worshippy:

Το αμαζον.ντε ε,δεν το προσφερει!:bigcry:

Ετσι ακριβως....;)

Τους γνωρισα μεσα απο αυτον το δισκο και για εμενα θα παραμεινει ο καλυτερος τους μεχρι ν αλλαξω την αποψη μου ακουγοντας τη νεα τους δουλεια!Αχαχαχαχαχχαχαχα

Το...Step into this room and dance for me,θα ανηκε σε καποια High Fidelity Game λιστα,ενω το Deadend Mind ασκει μια περιεργη,ανεξηγητη επιδραση στην διαθεση μου....

ΠΟΥ θα βρω το νεο αυτο cd?Εδω που βρισκομαι μου ειπαν, οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα...Υποτιθεται πως ηταν ετοιμο για διανομη ηδη απο τoν Φεβρουαριο 2008,n est ce pas?

Θα παρακαλουσα πολυυυ για ενα λινκ.:worshippy:

Το αμαζον.ντε ε,δεν το προσφερει!:bigcry:

που βρίσκεσαι...πριν περίπου δυο βδομάδες βγήκε...και εγώ το είχα παραγγείλει σε δισκάδικο της γειτονιάς...μπορείς να κανείς το ίδιο στο μέρος που είσαι....

Ελάτε βρε..

Πριν μία βδομάδα το αγόρασα απ το Μετρόπολις.Υπάρχει το σιντάκι.
Απλά δεν αξιώθηκα ακόμα να το ακούσω..:BDBDG54:

Υ.Γ. Συγγνώμη, η Χριστίνα πού βρίσκεται ?

Μ'αρέσει που δεν κοιμόμαστε ποτέ, ρε μπάς και ανοίκουμε σε καμιά φυλή βρυκολάκων και βρεθήκαμε εδώ για να κρατάμε επαφή μη χάσουμε τη ράτσα ;;;

Απάντηση: Re: MADRUGADA-Madrugada (προακρόαση)

Μ'αρέσει που δεν κοιμόμαστε ποτέ, ρε μπάς και ανοίκουμε σε καμιά φυλή βρυκολάκων και βρεθήκαμε εδώ για να κρατάμε επαφή μη χάσουμε τη ράτσα ;;;

Εμ τα λεγα εγώ παλαιότερα (τότε που έφτιαχνες το σπίτι)σε σενα και στον Στέργιο,νυχτοπούλια..
Βασικά ένας λόγος που χάρηκα για την "νέα" διαχείριση, ήταν οι "ώρες λειτουργίας" της !!!:firstprize:

Δεν μένει ποτέ χωρίς διαχειριστή(συντονιστή).24/7:2thumb22sup:

MADRUGADA-Madrugada

μπορείς να κανείς το ίδιο στο μέρος που είσαι....

Ελάτε βρε..

Anyways....Ευχαριστω πολυ παιδια...-bye-

Σ ευχαριστω....

Απομακρυνετε μονο τα μαχαιρια,τα σπαθια και τις χατζαρες...:HTEHETH63:

Και αλλη μια δισκαρα που ερχεται να προστεθει στις καλες
νεες κυκλοφοριες της χρονιας απο οτι φαινεται ειναι αυτη.