Maestro [MegaTV]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 4 14.8%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 44.4%
  • Καλή

Votes: 3 11.1%
  • Μέτρια

Votes: 2 7.4%
  • Κακή

Votes: 6 22.2%

• Total voters
    27
Και εγώ ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο του Maestro, είναι η μόνη σειρά που βλέπω εδώ και καιρό και μου αρέσει αρκετά, με κούρασαν οι πολύ Αμερικανιές και το χάρηκα που βρήκα μετά από καιρό κάτι Ελληνικό να μου αρέσει!

Θα ρίξω μια ματιά και σε αυτή που προτείνεις το Καρτ Ποσταλ.

• Like
Reactions: vsklav
Μου το πέταξε το Netflix και ειπα να δω λίγο.

Μετα την πρώτη μιση ώρα που συνήθισα την γνωστή Παπακαλιογελοιοτητα, οφειλω να ομολογήσω ότι το συνέχισα :LOL: (μαλλον νοσταλγησα τα νιάτα μου:LOL: )

(Στο πακέτο «όλα όπως παλιά«, βλέπω δεν αλλάζει και το θέμα ηχοληψία στην Ελλάδα. Πως ακόμη τα καταφέρνουν να το κάνουν τόσο δύσκολο, ώρες ώρες, να καταλαβαίνεις τι λένε (ακόμη και στη μητρική σου γλώσσα), με ξεπερνά…)

Ειχα δει στην τηλεοραση καποιες σκηνες απο το 1ο και ολο το τελευταιο.
Βγηκε τωρα στο Netflix και το ξεκινησα απο την αρχη με την σύζυγο μου.

Ειναι παρα μα παρα πολυ καλή σειρά.
Πολυ καλή σκηνοθεσία και δυνατό casting.

Σε σχεση με τις αποψεις των "πολλων", πιο πολύ (εως τώρα) με ξενίζει η μανιέρα της, συμπαθέστατης κατα τα λοιπά, Καβογιάννη παρα η ερμηνεία του Παπακαλιάτη η οποία ειναι οχι μονο μια χαρά, αλλα και κάτι παραπάνω.
Δεν ειναι και κεντρικος πρωταγωνιστής, με την εννοια οτι σε καθε επεισοδιο υπάρχει ενα κεντρικο πρόσωπο.
Η Χάρις Αλεξίου αποκάλυψη. Μεχρι στιγμής το επεισόδιο της ειναι το καλύτερο.

Αυτη τη πιτσιρίκα που την βρήκαν? 😍 Οκ, κουκλα και μοντέλο (νομιζω και στο επάγγελμα), αλλα γραφει εκπληκτικά καλά στον φακό.
Και παιζει και φανταστικά. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε μαγνητίζει. Και οχι επειδη δεν φοράει σουτιέν σε καμμία της ενδυμασία :cool:

Ακομα και το story με το gay ζευγάρι δεν ειναι καθόλου cringe και αποδίδεται με πολύ ομορφο τρόπο.

Εννοείται οτι σε επιπεδο παραγωγής, ειναι συνδιαστικά μακράν ανώτερο απο οτι συνήθως βλέπουμε στη χώρα μας. Σκηνοθεσία, ερμηνείες, μουσική, αφήγηση, story.

Τιμή μας και καμάρι μας που έχουμε τετοια ελληνική σειρά στο Netflix.
Χωρις ντροπές.

8.5/10

............................ (Στο πακέτο «όλα όπως παλιά«, βλέπω δεν αλλάζει και το θέμα ηχοληψία στην Ελλάδα. Πως ακόμη τα καταφέρνουν να το κάνουν τόσο δύσκολο, ώρες ώρες, να καταλαβαίνεις τι λένε (ακόμη και στη μητρική σου γλώσσα), με ξεπερνά…)
Συμφωνώ μέχρι κεραίας!

Μου το πέταξε το Netflix και ειπα να δω λίγο.

Μετα την πρώτη μιση ώρα που συνήθισα την γνωστή Παπακαλιογελοιοτητα, οφειλω να ομολογήσω ότι το συνέχισα :LOL: (μαλλον νοσταλγησα τα νιάτα μου:LOL: )

(Στο πακέτο «όλα όπως παλιά«, βλέπω δεν αλλάζει και το θέμα ηχοληψία στην Ελλάδα. Πως ακόμη τα καταφέρνουν να το κάνουν τόσο δύσκολο, ώρες ώρες, να καταλαβαίνεις τι λένε (ακόμη και στη μητρική σου γλώσσα), με ξεπερνά…)

Σχετικά με το κοκκινάκι, το παρατήρησα και εγω, αλλα μονο οταν μιλούσε ο Μουρατίδης, ο οποίος μαλλον εχει και θεματάκι στην αρθρωση :cool:

η τραγωδια του Ελληνικου κινηματογραφικου στερεωματος.

Να πεις οτι εχουμε ασχετους ηχοληπτες ? Εχουμε αλλα εχουμε και αρκετα καλους.

Ολο το θεμα γινεται στο μιξαζ και στο πως αποδεχονται οι δημιουργοι την μετρια ηχοληψια επι σκηνης (αντι να προχωρουν σε εκταταμενα ντουμπλαζ)

Αυτό με τον ήχο πραγματικά είναι απίστευτο.
Μακάρι να έπαιρνε καμμιά χορηγία από το Netflix και να τους στείλουν κανέναν άλλο να κάνει το μιξαζ :D

Για μένα η σειρά είνα πάρα πολύ καλή, πολύ καλύτερη από τις περισσότερες Αμερικανιές που κυκλοφορούν εκει έξω, τελείωσε ο πρώτος κύκλος, περιμένω με αγωνία τον δευτερο και ειλικρινά δεν μπορώ να βρω τίποτα άλλο να δω που να έχει την ατμόσφαιρα, τα συναισθήματα, τα χρώματα άλλα και την απίστευτη κούκλα (Κλέια Ανδριολάτου) που γεμίζει την οθόνη με την παρουσία της...ένα γεμάτο 9 από εμένα, ότι καλύτερο είδα φέτος σε σειρά, μπράβο στον Παπακαλιάτη!!

Υ.Γ. Σκεφτόμαστε με την σύζηγο να την ξαναξεκινήσουμε στο Netflix και να την δούμε από την αρχή.
Y.Γ. Μέχρι και στο Imdb πιάνει καλές βαθμολογίες 8,7 https://www.imdb.com/title/tt16447750/?ref_=nv_sr_srsg_0

• Like
Reactions: billpeppas