Μαγαζί από Γερμανία. Λίγη βοήθεια

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα e-shops από τη Γερμανία, που εαν είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν και την αγγλική γλώσσα, ώστε να παραγγείλω τον ενισχυτή ΟΝΚΥΟ 905.
Επίσης θα ήθελα εαν είναι δυνατόν τα συγκεκριμένα καταστήματα να στέλνουν και με αντικαταβολή.

Περιμένω με αγωνία την πολύτιμη βοήθειά σας :worshippy:

Αν παραγγείλεις από εκεί με αντικαταβολή ετοιμάσου γα πολύ αναμονή... εγώ περιμένω από αρχές δεκεμβρη... αν τα σκάσεις ντούκου εξυπηρετούν πιο γρήγορα αλλά και πάλι κοιτάς, με τα σημερινά δεδομένα, το δίμηνο αναμονής κατάματα. Δυστυχώς η onkyo αδυνατεί [ακόμα!] να εξυπηρετήσει τη ζήτηση για αυτόν τον ενισχυτή, ένα 6μηνο μετά την κυκλοφορία του...

...και να που οι εξελίξεις τρέχουν!!

σήμερα [εξαπ]έστειλαν τον δικό μου:BDGBGDB55:, Τρίτη θα ναι εδώ. Απ ότι είδα στο site στόκαραν 905 και πλέον εξυπηρετούν παραγγελίες άμεσα... Ωσανά!

αν δεν σου κανει μπες www.idealo.de που ειναι σαν μηχανή αναζητησης (like skroutz)

επειδη ειναι λιγο τσιμπιμένος ο αναφερομενος.

αν δεν βρεις με αγγλικα, δοκίμασε www.metafrasi.gr που θα στο μεταφρασει

Στην αναζήτηση απ το idealo θα διαπιστώσες πως όσα παραδίδουν εξωτερικό και συγκεκριμένα Ελλάδα και άμεσα τον συγκεκριμένο ενισχυτή έχουν την ίδια τιμή, 1799 ευρώ [τσέκαρα ξανά από περιέργεια, γνωρίζω καλά γερμανικά]. Πχ το idealo.de παραδίδει τον 905 εξωτερικό άμεσα σε ασημί με 1650 [όμως 1799 σε μαύρο!] αλλά όχι Ελλάδα. Παρατήρηση: Προσοχή, οποιαδήποτε εκτιμώμενη αποστολή μη άμεση είναι πλασματική διαθεσιμότητα. Η μία βδομάδα που γράφουν είναι σίγουρα πάνω από μήνας!

Last edited:
Πάνο αν δεν σου κάνει κόπο εξήγησε μας γιατί προτίμησες τον 905 έναντι του 875 ?

βρηκα το τελειο σαιτ. με αγγλικα...αντικαταβολη και διαθεσιμοτητα... για να φανταστειτε διαφορες στο http://www.schlauershoppen.de ειχε τον 875 1350 ευρω και σε αυτο εδω www.c24.de τον εχει 1065 ευρω. ΔΙΑΦΟΡΑ Ε?

σορυ ακυρο.... εκανα λαθος. η τιμη σωστη ειναι αλλα δεν εχει αντικαταβολη

Και εγώ ψηφίζω www.schlauershoppen.de που κάνει και φορολογικές...διευκολύνσεις :)

Αλλά σίγουρα κάνουν και άλλοι, αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να τις καταθέσει.