Μαγαζι χαλιων του Δημοσιου !!!

Αν ο Έλληνας είχε φιλοτιμο πάντως δεν θα το άφηνε να φτάσει εκεί...ακομα και απλός δημόσιος υπάλληλος...Είμαστε λαός του φραπέ ,τέλος...

Εμένα η ιστορία με τα χαλιά μου βρωμάει και μου φαίνεται ότι είναι για λαική κατανάλωση. Μπορεί το μαγαζί να μη δούλευε απόλυτα σωστά, αλλά όχι και λουκέτο. Δε τους παίρνει να τα κάνουν στα μεγάλα "μαγαζιά" και τα κάνουν όπου τους παίρνει.

Το μαγαζί αυτό απ' ότι άκουσα τα παραδοσιακά χαλιά τα προμηθεύνταν από μικρές παραγωγικές μονάδες που απασχολούσανε κυρίως άτομα με ειδικές ανάγκες, ήταν ένα είδος κοινωνικής παροχής για αυτά τα άτομα και προώθησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλιώς είναι (άλλο ένα) μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ.

Re: Απάντηση: Μαγαζι χαλιων του Δημοσιου !!!

Εμένα η ιστορία με τα χαλιά μου βρωμάει και μου φαίνεται ότι είναι για λαική κατανάλωση. Μπορεί το μαγαζί να μη δούλευε απόλυτα σωστά, αλλά όχι και λουκέτο. Δε τους παίρνει να τα κάνουν στα μεγάλα "μαγαζιά" και τα κάνουν όπου τους παίρνει.

Το μαγαζί αυτό απ' ότι άκουσα τα παραδοσιακά χαλιά τα προμηθεύνταν από μικρές παραγωγικές μονάδες που απασχολούσανε κυρίως άτομα με ειδικές ανάγκες, ήταν ένα είδος κοινωνικής παροχής για αυτά τα άτομα και προώθησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλιώς είναι (άλλο ένα) μεγάλο επικοινωνιακό φάουλ.

Ετσι ειναι στη θεωρια.

Ο προισταμενος (που τον ειδα στο MEGA) ειπε οτι δουλευουν γυναικες σε εργαστηρια σε παραμεθοριες περιοχες και παιρνουν 750 ευρω το χρονο.

Και σε ερωτηση του Καμπουρακη αν ειναι λιγα, απαντησε "που θα εβρισκαν 750 ευρω"?

Βεβαια το οτι το θεμα το επαιξε το MEGA ειναι αποδειξη οτι ειναι για λαικη καταναλωση.

ρε γαμωτο κ τρελα σα το βεγγο να ψαχνω για χαλια με τη γυναικα!!! Γιατι δεν ελεγε κανεις κατι νωριτερα ρε παιδα ημαρτονννννν :bigcry::bigcry::bigcry: