Μαγαζί για modules

gordonas

Senior Member
10 April 2007
462
Κάποιος φίλος με εμπειρία, μπορεί να προτείνει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που έχει diablo σε καλή τιμή?

Όποιος φίλος ξέρει ας στείλει π.μ. Το Euro ξεκινάει το Σάββατο και πρέπει να δούμε φως.

Κάθε μαγαζί πώλησης δορυφορικών ειδών, έχει κάθε καρυδιάς μοντούλα.

Αν δεν πάρεις απαντήσεις, κάνε έρευνα αγοράς ρωτώντας σε διάφορα καταστήματα.

Τώρα πήρα το τρονιχ μαγαζί με δορυφορικά να παραγγηλλω μια diablo 2.3 έχει 125 euro και παίζει γιατί ώρα orf hd και το αλβανικό πακέτο.
Τηλέφωνο 2351032461

Το OrfHD είναι "σχεδόν" FTA και το Αλβανικό πακέτο είναι πιθανόν να κάνει αλλαγές σύντομα με πάντρεμα original κάρτας-kaon.
Γι αυτό...προσοχή.

Re: Απάντηση: Μαγαζί για modules

Τώρα πήρα το τρονιχ μαγαζί με δορυφορικά να παραγγηλλω μια diablo 2.3 έχει 125 euro και παίζει γιατί ώρα orf hd και το αλβανικό πακέτο.
Τηλέφωνο 2351032461
Είσαι σίγουρος ότι από το αλβανικό παίζει τα HD????Εγώ ξέρω πως ΌΧΙ

Μαζί με τη μόντουλα νομίζω ότι πρέπει να αγοράσει κανείς και ένα cas interface ώστε να βάζει νέα firmwares. Σωστά; (Είμαι αρχάριος και ρωτάω για να μάθω).

Ποιό είναι ένα λογικό κόστος diablo+cas;

Δηλαδή είναι απαραίτητο ένα cas, σωστά; Ρωτάω και πάλι διότι δεν απάντησε κάποιος ξεκάθαρα!...

Έχω δει στο web το "CAS INTERFACE 3 USB"; Υπάρχει και άλλο ή είναι μόνο ένα που κάνει αυτή τη δουλειά;

Το OrfHD είναι "σχεδόν" FTA και το Αλβανικό πακέτο είναι πιθανόν να κάνει αλλαγές σύντομα με πάντρεμα original κάρτας-kaon.
Γι αυτό...προσοχή.

Τα HD έχουν ήδη παντρευτεί στο αλβανικό και δεν παιζει μεχρι τωρα η κάρτα πουθενά αλλού παρα στον επίσημο δεκτη, αλλά η ντιαμπλο τα ...φωτίζει παραυτα και τα hd (προς το παρόν...)