M makrixeris New member 22 June 2009 35 16 July 2009 #1 μπορείτε να μου πείτε μαγαζία με καλώδια... στην αθήνα?? κατά προτίμηση κόντα στο περιστερη,ίλιον κλπ.
μπορείτε να μου πείτε μαγαζία με καλώδια... στην αθήνα?? κατά προτίμηση κόντα στο περιστερη,ίλιον κλπ.
M marios Senior Member 20 June 2006 491 16 July 2009 #2 ΒΕΝΙΕΡΗΣ είναι πίσω από την Ηλεκτρονική Αθηνών στο Περιστέρι. Έχει τα πάντα από ΝΟΝΑΜΕ μέχρι αρκετά ακριβά.
ΒΕΝΙΕΡΗΣ είναι πίσω από την Ηλεκτρονική Αθηνών στο Περιστέρι. Έχει τα πάντα από ΝΟΝΑΜΕ μέχρι αρκετά ακριβά.
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven AVClub Addicted Member 27 July 2006 1,943 16 July 2009 #3 makrixeris said: μπορείτε να μου πείτε μαγαζία με καλώδια... στην αθήνα?? κατά προτίμηση κόντα στο περιστερη,ίλιον κλπ. Click to expand... orpheusaudio. Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 6 ΙΛΙΟΝ
makrixeris said: μπορείτε να μου πείτε μαγαζία με καλώδια... στην αθήνα?? κατά προτίμηση κόντα στο περιστερη,ίλιον κλπ. Click to expand... orpheusaudio. Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 6 ΙΛΙΟΝ
M makrixeris New member 22 June 2009 35 16 July 2009 #4 πιγα σε καπια μαγαζια και τουσ λεω θελω αφτο το καλοδιο για να συνδεω τα ηχεια μ(επαγκελματικα)με το pc ένα καλώδιο που από τη μία είναι stereo mini jack, και από την άλλη είναι αρσενικό XLR, σε μήκος από το πισί μου ως τον ενισχυτή και με κιταζανε σαν χανοι...
πιγα σε καπια μαγαζια και τουσ λεω θελω αφτο το καλοδιο για να συνδεω τα ηχεια μ(επαγκελματικα)με το pc ένα καλώδιο που από τη μία είναι stereo mini jack, και από την άλλη είναι αρσενικό XLR, σε μήκος από το πισί μου ως τον ενισχυτή και με κιταζανε σαν χανοι...
DIPIE AVClub Fanatic 13 July 2007 17,263 18 July 2009 #5 Απάντηση: Re: Μαγαζία με καλωδια κλπ... makrixeris said: πιγα σε καπια μαγαζια και τουσ λεω θελω αφτο το καλοδιο για να συνδεω τα ηχεια μ(επαγκελματικα)με το pc ένα καλώδιο που από τη μία είναι stereo mini jack, και από την άλλη είναι αρσενικό XLR, σε μήκος από το πισί μου ως τον ενισχυτή και με κιταζανε σαν χανοι... Click to expand... τέτοιο καλώδιο που να καταλήγει σε XLR μόνο με παραγγελία ή σε κανένα ιντερνετομάγαζο-άν και δεν πιστεύω...
Απάντηση: Re: Μαγαζία με καλωδια κλπ... makrixeris said: πιγα σε καπια μαγαζια και τουσ λεω θελω αφτο το καλοδιο για να συνδεω τα ηχεια μ(επαγκελματικα)με το pc ένα καλώδιο που από τη μία είναι stereo mini jack, και από την άλλη είναι αρσενικό XLR, σε μήκος από το πισί μου ως τον ενισχυτή και με κιταζανε σαν χανοι... Click to expand... τέτοιο καλώδιο που να καταλήγει σε XLR μόνο με παραγγελία ή σε κανένα ιντερνετομάγαζο-άν και δεν πιστεύω...
Costas Coyias Banned 19 June 2006 1,964 Αυστρία 18 July 2009 #6 makrixeris said: πιγα σε καπια μαγαζια και τουσ λεω θελω αφτο το καλοδιο για να συνδεω τα ηχεια μ(επαγκελματικα)με το pc ένα καλώδιο που από τη μία είναι stereo mini jack, και από την άλλη είναι αρσενικό XLR, σε μήκος από το πισί μου ως τον ενισχυτή και με κιταζανε σαν χανοι... Click to expand... Έχεις pm.
makrixeris said: πιγα σε καπια μαγαζια και τουσ λεω θελω αφτο το καλοδιο για να συνδεω τα ηχεια μ(επαγκελματικα)με το pc ένα καλώδιο που από τη μία είναι stereo mini jack, και από την άλλη είναι αρσενικό XLR, σε μήκος από το πισί μου ως τον ενισχυτή και με κιταζανε σαν χανοι... Click to expand... Έχεις pm.