Mαγειρεύετε?

Marital status: παντρεμενος
Cooking skills: ουτε αυγο
Cuisine: οτι μαγειρευουν οι αλλοι καλο ειναι
Turned cook: never
Tσελεμεντές: αν θελουν οι αλλοι

Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί το βρίσκω πολύ δημιουργικό.

Merital status: Φρεσκοmarried
Cooking skills : Γενικότερα καλά σχόλια! Ίσως όμως να βοηθάει και το κρασί + λουλουδικό!!!!!
Cuisine: Κοτόπουλο ογκρατεν!!
Turned cook: 1992
Tσελεμεντές: Αγαπημένα Ιταλικά βιβλία μαγειρικής(pizza-spagetti) όχι όμως πως οι Ελληνικές παραδοσιακές (κατα τόπους) συνταγές δεν με αφήνουν έκπληκτο..
:) :)

Marital status: σινγκλ
Cooking skills: όταν δεν ξεχνάω το φαγητό πάνω στη φωτιά γιατί κολλάω στο κομπιούτερ (αυτό μου συμβαίνει όποτε πάω να βράσω νερό για μακαρόνια. Καταλαβαίνω ότι το νερό έβρασε γιατί κάνει θόρυβο ξεχειλίζοντας) πολύ καλές, αλλά όπως συμβαίνει με τις ιδιοφυίες ο κόσμος δε θα το εκτιμήσει ώσπου να πεθάνω.
Cuisine: Surtout francaise, γιατί λατρεύω τα γαλακτοκομικά (κρέμα γάλακτος, βούτυρο αλμυρό), τα μανιτάρια, τα ζυμαρικά, και φυσικά τα κρεατικά. Οι συνταγές μου δε συστήνονται σε διαβητικούς, παχύσαρκους, υπερτασικούς, υποτασικούς και ορθολογικούς ανθρώπους. Τα γλυκά συνήθως με αηδιάζουν.
Turned cook: (αν κατάλαβα καλά την ερώτηση) Πρώτη φορά που επιδόθηκα στη μαγειρική (ή που η μαγειρική μου παραδόθηκε) ήταν όταν πήγα ERASMUS το 2002. Το αποτέλεσμα του να μην τρώω τα έτοιμα της μαμάς ήταν να πάρω... 2 κιλά!!!!!!!!! (Χρυσές εποχές! είχα φτάσει τα 48! )
Tσελεμεντές: Χαίρω πολύ, Καμπουράκη.:D

Re: Απάντηση: Mαγειρεύετε?

Theotokatos Konstantinos said:
Tσελεμεντές: Αγαπημένα Ιταλικά βιβλία μαγειρικής

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ said:
Tσελεμεντές: Αγαπημένα Ιταλικά βιβλία μαγειρικής

Συνονόματε Ιταλοαναθρεμένος και σύ?

Re: Απάντηση: Mαγειρεύετε?

Elena K said:

πολύ καλές, αλλά όπως συμβαίνει με τις ιδιοφυίες ο κόσμος δε θα το εκτιμήσει ώσπου να πεθάνω.

XAXA! Perfect!:D

Marital status: Παντρεμενος με κορη 2 ετων
Cooking skills: κανα τοστακι, κανα αυγουλακι, αντε βια καμμια μακαροναδα η τιποτα μπριζολες.
Cuisine: Κινεζικα και Ιταλικα πιατα με τρελλα.
Turned cook: Αναγκαστικα οσο ημουνα εργενης, τωρα ουτε απεξω δεν περναω απο την κουζινα
Tσελεμεντές: Εχω πεθερα απο την πολη οποτε τον εχουμε γραμμενο :D

Βασικα δεν εχω γνωρισει κανενα αντρα να εχει πεθερα απο την πολη και να εχει λογω να ξαναπαει στην κουζινα.. Για κανα γυμναστηριο να ψαχνει να χασει τα κιλα του να ψαχνει, για να μαγειρευει τσου. :p

greg said:
Βασικα δεν εχω γνωρισει κανενα αντρα να εχει πεθερα απο την πολη και να εχει λογω να ξαναπαει στην κουζινα.. Για κανα γυμναστηριο να ψαχνει να χασει τα κιλα του να ψαχνει, για να μαγειρευει τσου. :p
Tέλειο!...:D :D
Πλάκα-πλάκα στην Kρήτη έφαγα στο Πηγάδι του Tούρκου και για πρώτη φορά στη ζωή μου εντυπωσιάστηκα τόσο με φαγητό. AΠIΣTEYTEΣ ΓEYΣEIΣ!!!!!!!! KAI MIA ΣAΛATA AAAAAAAAAAAAAΛΦA AAAAAΛΦAA....

Ενα απλο παραδειγμα θα σου δωσω μονο για πολιτισσες πεθερες. Εχω υψος 1.82. Παντρευτηκα 74 κιλα και εφτασα μεσα στον πρωτο χρονο μεχρι και 87 κιλα!! Να κατι η συμπαρασταση στην εγκυμοσυνη της γυναικας μου :p , να απο διπλα και η πεθερα, τουμπανο εγινα. Δεν ηξερα? Δεν ρωταγα κιολας ομως...??
Παλι καλα που με κοπο και γυμναστικη ξαναεπεσα στα κιλα μου μετα απο 3 χρονια γαμου. Παντως ακομα και τωρα 3 διαφορετικα φαγητα τα εχει το καθημερινο μενου της..αντε τωρα να ισιωσεις..:D

greg said:
Ενα απλο παραδειγμα θα σου δωσω μονο για πολιτισσες πεθερες. Εχω υψος 1.82. Παντρευτηκα 74 κιλα και εφτασα μεσα στον πρωτο χρονο μεχρι και 87 κιλα!! Να κατι η συμπαρασταση στην εγκυμοσυνη της γυναικας μου :p , να απο διπλα και η πεθερα, τουμπανο εγινα. Δεν ηξερα? Δεν ρωταγα κιολας ομως...??
Παλι καλα που με κοπο και γυμναστικη ξαναεπεσα στα κιλα μου μετα απο 3 χρονια γαμου. Παντως ακομα και τωρα 3 διαφορετικα φαγητα τα εχει το καθημερινο μενου της..αντε τωρα να ισιωσεις..:D
Eίσαι τυχερούλης και μπράβο σου κιόλας που έπεσες στα κιλά σου. Kαλές ορέξεις!!!!!!!