Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σήμερα παρέλαβα το box cosmote όλα οκ έως τώρα ,ποια ανάλυση εικόνας να επιλέξω ?η τηλεόραση είναι lg ultra HD .
Sent from my iPad using Tapatalk
Ανάλυση οθόνης
Auto (2160p 50Hz)

Χθες έκανα παραγγελία μέσο e-shop για το full πακέτο αλλά δε με έχουν πάρει ακόμη για επιβεβαίωση παραγγελίας. Ξέρουμε ποσό καιρό κάνει περίπου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε Samsung η εφαρμογή υπάρχει σε μοντέλα από το 2017 και μετά.
Όσες δηλαδή έχουν TV OS TIZEN 3.0 και μεγαλύτερο !
Εγώ έχω μία 58άρα με Tizen 3.0 του 2017 και μια 43άρα με TIZEN 5.0 του 2019 και η
εφαρμογή παίζει μια χαρά αρκεί φυσικά να έχεις και μια καλούτσικη σύνδεση internet !
Συνεχιζεται η μουφα με το οριο συσκευων στο πουθενα οταν αλλαζω καναλια. Εχω nvidia shield pro. Δεν μπορω να καταλαβω, τοσο δυσκολο να το φτιαξουν;
Οχι..όταν αλλάζει καναλιΑναφέρεσαι ότι όταν κάνεις αλλαγές συσκευών πρέπει να περιμένεις 10 μέρες όταν φτάσει στο μέγιστο επιτρεπόμενο όριο συσκευών;
Και σε εμένα το κάνει σε xiaomi box. Πολλοί αναφέρουν ότι δε τους το κάνει. Είναι εκνευριστικο λίγο ζαπινγκ κανείς και πετάει το μήνυμα και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση η διαγραφή catch
Σας βγάζει εσάς πρόβλημα το 4Κ κανάλι; εμένα χάνει την εικόνα Αρκετά συχνά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.