Spiros1979
Established Member
- 22 April 2014
- 237
εχω βαλει τους κωδικους στο eon + συνδεμενο σε samsung 55 αρα 2019 μοντελο με ταχητυτα δικτυου 200 αρα fiber cosmote με ethernet δεν κολαει λειτουργει πιο καλα
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Έχω νοικιάσει ταινία αυτή τη στιγμή και η ποιότητα δεν ήταν αυτή που έβλεπα τουλάχιστον επί δύο χρόνιαΜπορω να πω οτι στους αγωνες τωρα και μενα δε μου γεμιζει το ματι η εικονα μετα το update.
Μήπως η εφαρμογή της cosmote όταν παίζει σε άλλο δίκτυο πλην της cosmote τρώει (εσκεμμένα;;Και σε μένα μέσω εφαρμογής σε LG OLED είναι χάλια η εικόνα σε σχέση με το παρελθόν.
Το 4Κ κανάλι πολλά κολλήματα με 100αρα forthnet.
Θα πάρω αύριο τηλ. μήπως φταίει η σύνδεσή μου.
Εμένα την Κυριακή που μίλησα μου είπαν ότι ίσως θα έφτιαχνε με το update της εφαρμογής , αλλά συνεχίζει και μετά το update της Δευτέρας! 1 χρόνο με το adsl είχα πάντα 1080p και τώρα με 100αρα 240,360,576.Το ιδιο εχω και εγω απο χτες με nova vdsl 50. 240 k 360 μου λεει στο cosmote tv
Ε καλυτερα δορυφορικο αμα ειναι να πρηζομαστε ολη την ωρα με την εικονα μια σπασιματα μια ποιοτητα..Δεν ξέρω τελικά ποσό αξίζουν όλα αυτά στις νέες υπηρεσίες και δεν παραμένουμε στο δορυφορικό .
Για να μη σε χρεωσει αυτοματα πριν ληξει κανεις απενεργοποιηση μεσα απο το mycosmoteΤο δωρεάν μήνα που δίνει για της γιορτές μόλις λήξει σε χρεώνει μετά η σταματάει αυτόματα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.