Magenta IP TV - OTT

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Για κάποιο λόγο φέτος που δείχνουν το πρωτάθλημα στα Sports 8-9 και τώρα στα League, στο replay TV σβήνουν το postgame

Attachments

• Untitled3.png
    Untitled3.png
    108.1 KB · Views: 70
  • Untitled2.png
    Untitled2.png
    96.3 KB · Views: 69
  • Untitled.png
    Untitled.png
    30.9 KB · Views: 69
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
εμένα όταν βάλω να δω κάτι στο replay μετά την αναβάθμιση κάνει σπασίματα η εικόνα . Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα ; Γνωρίζεται κάποα λύση ;

Καλησπερα σε ολους , βλεπω σε μια τηλεοραση μεσο internet vodafone 5g router με καρτα sim απεριοστα magenta tv εκει οταν βλεπω κολαει λιγο , οταν βλεπω με οπτικη ινα 1000 αρα telecom δεν κολαει ξερουμε γιατι ; .

Καλησπερα σε ολους , βλεπω σε μια τηλεοραση μεσο internet vodafone 5g router με καρτα sim απεριοστα magenta tv εκει οταν βλεπω κολαει λιγο , οταν βλεπω με οπτικη ινα 1000 αρα telecom δεν κολαει ξερουμε γιατι ; .
Το 5G σήμα δεν είναι σταθερό οπότε είναι λογικό να κολλάει
Εγώ είχα το ίδιο θέμα και γύρισα το σήμα στο ρουστερ να πιάνει σταθερό 4G και όχι αυτόματο και μου λύθηκε αυτό το θέμα

• Like
Reactions: angelalex
Το 5G σήμα δεν είναι σταθερό οπότε είναι λογικό να κολλάει
Εγώ είχα το ίδιο θέμα και γύρισα το σήμα στο ρουστερ να πιάνει σταθερό 4G και όχι αυτόματο και μου λύθηκε αυτό το θέμα

Σε ευχαριστω , δεν το ξερα οτι μπορεις να το κανεις να το κανεις να πιανει μονο 4g . Θα το κανω .

Παιδια το καστ δεν λειτουργει ουτε στο magenta ουτε στην εον. Τι εγινε; Το σταματησαν; Μας δουλευουν;

Και εγώ σε Samsung τηλεόραση που δοκίμασα και στα 2 πρόσφατα είχα μαύρη εικόνα. Δεν ξέρω αν φταίει βέβαια και το κινητό.

• Like
Reactions: ANAGNPANA
εχθες ειδα οτι το ip6 στο router της cudy,ηταν κλειστο.
οταν το ανοιξα,διαπιστωσα οτι η ενσωματωμενη εφαρμογη cosmotetv στην android τηλεοραση του δωματιου,εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει ιντερνετ.
τα υπολοιπα επαιζαν κανονικα.
επειδη-προφανως-χρειαζομαι On την ip6,τι μπορω να κανω?

εχθες ειδα οτι το ip6 στο router της cudy,ηταν κλειστο.
οταν το ανοιξα,διαπιστωσα οτι η ενσωματωμενη εφαρμογη cosmotetv στην android τηλεοραση του δωματιου,εβγαζε μηνυμα οτι δεν εχει ιντερνετ.
τα υπολοιπα επαιζαν κανονικα.
επειδη-προφανως-χρειαζομαι On την ip6,τι μπορω να κανω?
Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή magenta tv
Δε υπάρχει πλέον COSMOTE tv
Ή να κάνεις να σου βγει η αναβάθμιση που θα μετονομαστεί η εφαρμογή

κανονικα magenta tv ειναι.η τηλεοραση κανει μονη της ετσι κι`αλλιως update.
απο κεκτημενη ταχυτητα εγραψα cosmote.
εχθες με το που εβαλα στο on την ip6,η εφαρμογη ανοιγει,αλλα οταν παταω Play οπουδηποτε,μου λεει οτι δεν εχω internet.
μολις εκλεισα το ip6,επαιξε κανονικα.
βεβαια πρωτου βαλω το cudy πριν κανα 6μηνο,επερνα ιντερνετ απο το speedport+ που by default η ip6 ειναι ανοιχτη και δεν ειχα προβλημα.
τωρα που το σκεφτομαι να δοκιμασω αλλo mode της ip6 στο cudy?
στο μενου του ip6 υπαρχουν τα παρακατω.
εγω το εχω στην Passthrough

1. Dynamic IP (SLAAC / DHCPv6): Η πιο συνηθισμένη επιλογή. Το Cudy παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις IPv6 από το modem του παρόχου σας. [1, 2]
  2. Relay (IPv6 Relay): Λειτουργεί σαν «γέφυρα». Μεταφέρει αυτούσιο το IPv6 δίκτυο που δημιουργεί το modem του παρόχου απευθείας στις συσκευές σας (όπως η Smart TV). Αυτή η επιλογή συχνά λύνει προβλήματα ασυμβατότητας με streaming εφαρμογές.
  3. Passthrough: Επιτρέπει στα IPv6 πακέτα να περάσουν ελεύθερα χωρίς καμία επεξεργασία ή μετάφραση από το Cudy. [1, 2]
  4. Static (Fixed IP): Για χειροκίνητη παραμετροποίηση, αν ο πάροχος σάς έχει δώσει συγκεκριμένες, σταθερές διευθύνσεις IPv6, Gateway και DNS. [1]
  5. DS-Lite (Dual-Stack Lite): Χρησιμοποιείται σε δίκτυα όπου η κίνηση IPv4 «συσκευάζεται» μέσα σε IPv6 σήμα (σπάνιο για οικιακές συνδέσεις στην Ελλάδα). [1, 2]
  6. 464XLAT: Mode που επιτρέπει σε συσκευές που υποστηρίζουν μόνο IPv4 να επικοινωνούν σε δίκτυα που είναι αποκλειστικά IPv6 (χρησιμοποιείται κυρίως σε δίκτυα κινητής/SIM). [1, 2, 3]
  7. MAP-E (Mapping of Address and Port): Μηχανισμός μετάβασης για την παροχή IPv4 χρηστών μέσω δικτύου κορμού IPv6. [1, 2]

Last edited: