ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ υψηλής ποιότητος Ελληνικές ηχογραφήσεις

Re: Απάντηση: ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ υψηλής ποιότητος Ελληνικές ηχογραφήσεις

Γυναίκες , του Μιχάλη Νικολούδη.

Στο 'φόρεσα κόκκινα λουστρίνια', νόμισα ότι αναστήθηκε η Μπέλλου.

GALANH.jpg

Το απαύγασμα του νέου κύματος εάν το βρείτε πουθενά χτυπήστε το, εξαιρετικά ενδιαφέρων !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ υψηλής ποιότητος Ελληνικές ηχογραφήσεις

...ε και λοιπόν? φοβάσαι μην κρυώσεις?...:D

Ούτως ή άλλως ρε φιλαράκ με τα "αέρινα" μάγκια μου ακόμα και το καλοκαίρι με κασκόλ ακούω.

Οπότε δεν έχω πρόβλημα. :ears:

Μανωλης Λιδακης: "ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ":music-smiley-005:

Σπύρο αν είχαν προσέξει καλύτερα τη στάθμη του μπάσου τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.
Μου φαίνεται ότι ο ηχολήπτης είχε την εντύπωση ότι οι κότες τρώνε ... μπάσο και έτσι σε μερικά τραγούδια ανέβασε τόσο πολύ τη στάθμη του ώστε ... να φάνε και οι κότες!

Σπύρο αν είχαν προσέξει καλύτερα τη στάθμη του μπάσου τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.
Μου φαίνεται ότι ο ηχολήπτης είχε την εντύπωση ότι οι κότες τρώνε ... μπάσο και έτσι σε μερικά τραγούδια ανέβασε τόσο πολύ τη στάθμη του ώστε ... να φάνε και οι κότες!

Ναι, πραγματι. Αλλα εγω ειμαι fun των χαμηλων και απολαμβανω τις αερινες γροθιες στο στομαχι!

Ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα.
Το αντιτυπο αυτο ειναι απο την επανέκδοση του αρχικου με αρ.583 συνολου 1000 τεμαχίων σε βαρύ βινύλιο.

Attachments

• 3.JPG
    3.JPG
    130.7 KB · Views: 73
  • 1.JPG
    1.JPG
    55.1 KB · Views: 127
  • 2.JPG
    2.JPG
    66.4 KB · Views: 58
Last edited:
Dimitris Vassilakis - Labyrinth
Takis Barberis - Episodes
...mageytika kai ta dyo...aristes hxografhseis kai aisthantikes feygates moysikes...kai otan t' akoys makrya apo thn patrida...akoma pio omorfa...

(aporia...re paidia giati otan paei na ginei kaygas kai na spasoyme ligo plaka se kapoio thread to kleidwnete???)

Απάντηση: Re: ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ υψηλής ποιότητος Ελληνικές ηχογραφήσεις

...mageytika kai ta dyo...aristes hxografhseis kai aisthantikes feygates moysikes...kai otan t' akoys makrya apo thn patrida...akoma pio omorfa...

(aporia...re paidia giati otan paei na ginei kaygas kai na spasoyme ligo plaka se kapoio thread to kleidwnete???)

Μακάριοι οι ειρηνοποιοί!

Nομίζω πως το episodes είναι ηχογραφημένο στο NewYork...
Δεν θυμάμαι καλά...Θα το δω στο σπίτι...
Όσο για την απορία...την ίδια έχω κι εγώ...