Magic light

όμορφες, ειδικά η πρώτη. Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο (η πρώτη) αν είχε λιγότερο χώμα στο κάτω μέρος της φωτό. Η θέα όμως και το ηλιοβασίλεμα είναι πολύ καλά!

Και μια δικιά μου χθεσινή (τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μου άρεσαν τα χρώματα)

13324419964_924ab89e59_b.jpg

εννοείς να περάσω την διάβαση που ήταν μπροστά μου; Αν ναι, τότε θα έχανα πολύ από τον ουρανό που είναι αριστερά (βασικά τον δρόμο που οδηγεί στο βάθος και τον βρίσκω όμορφο) και λογικά το printemps (το ροζ/μοβ μαγαζί) δεν θα χωρούσε όλο στο κάδρο.

Απλά έπρεπε να εξαφανίσω κάπως τα αμάξια (τουλάχιστον αυτά που είναι μπροστά). Αν καθόμουν εκεί κανένα 5λεπτο ίσως να κατάφερνα να πάρω μια με λιγότερα αμάξια αλλά βαριόμουν.

όμορφες, ειδικά η πρώτη. Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο (η πρώτη) αν είχε λιγότερο χώμα στο κάτω μέρος της φωτό. Η θέα όμως και το ηλιοβασίλεμα είναι πολύ καλά!

Σε ευχαριστω, το αφησα περισσοτερο να για να δειξω τον κοπο μου που ανεβηκα!!

Αυτη εδω σου αρεσει καλυτερα ή μηπως να το κοψω τελειως το κομματι αυτο και το κατω κομματι να ξεκιναει απο τα σπιτια?

Και μια πανοραμικη

Last edited:
Ωραια ειναι, αλλα αν την εβγαζες στην θαλασσα αντι να σκαρφαλωνεις στα βουνα, θα ηταν καλυτερη. Βασικα, θα ηταν διαφορετικη ;-)

@ Giannis Ch.
Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στη φωτογραφία, εγώ θα το έκοβα το περισσότερο μαύρο κομμάτι (1/3 σπίτια, 2/3 ουρανός)
Η πανοραμική μου αρέσει πιο πολύ (που είναι στην παραπάνω ιδέα)

Ενδιαφερουσα επεξεργασια. Επαιξα κι εγω λιγο στο Lightroom, παιρνοντας παρομοιο αποτελεσμα (το κομματι με τα σπιτια δεν μου εβγαινε ακριβως ιδιο). Με τρωει καιρο βεβαια το ερωτημα για το που σταματαει το post processing. Ισως αναλογα με το τι θελεις να δειξεις. Π.χ στη συγκεκριμενη περιπτωση η επεξεργασμενη μπορει να εδειχνε πιο εντυπωσιακη σε ενα καρτ ποσταλ ή ενα περιοδικο.

Ο συναγωνιστής είναι ο συνεργάτης και κολλητός μου φίλος :D

Υπάρχει και η ίδια photo δίχως αυτόν καθώς και δίχως την άλλη κάμερα.

Θα βάλω αργότερα την άλλη έκδοση να δούμε ποιά θα γίνει πιο "δημοφιλής" :)

ο φίλος στη φωτό κάνει διατάσεις? :coool:

αχ αυτή η γέφυρα, κουκλί είναι. Ωστόσο, κάτι δεν μου κάθεται καλά. ο φίλος στην φωτό φαίνεται σαν να μπήκε με φωτοσοπ. το φλας του φώτισε πολύ τα παπούτσια, μου τραβά την προσοχή από την γεφυρα. είναι πολύ φωτεινός σε σχέση με το έδαφος στο οποίο στέκεται και με το όλο κλίμα.

Βασικά έχεις ένα δίκιο.
Σκεφτόμουνα να τον κάνω σιλουέτα, γιατί και η μηχανή με το τρίποδο είναι σιλουέτα, οπότε ρεαλιστικά αν το δούμε θα έπρεπε να ήταν φωτισμένα και αυτά αν υπήρχε πηγή φωτός πίσω.
Τα παπούτσια να σου πω την αλήθεια δεν μου αποσπάνε την προσοχή, αλλά δεν θα ήταν άσχημο ένα τσικ κάτω από πλευρά φωτεινότητας.