Magic light

Ρε έχετε κανει το Κατάρ - Ελλάδα Κηφισιά - Πειραιάς μου φαίνεται!
Πληροφοριακά ποσο ανηποφορη είναι η ζέστη γιατί βλέπω ο Κώστας έχει ελάχιστες φωτογραφίες πρωινές σε εξωτερικό χώρο.

Για εμενα είναι πράγματι ένα ταξίδι που το κάνω πια σαν δρομολόγιο.

Το καλοκαίρι η ζέστη είναι κοντά στους 48 βαθμούς και 40 το βράδυ. Η υγρασία είναι >85% και δεν υπάρχει περίπτωση να βγείς για φωτογραφίες όσο ο ήλιος είναι στον ουρανό !! Εαν βάλω κάποιες φωτογραφίες μεσημεριανές .. τότε δεν έπρεπε να μπουν στο θέμα "Magic Light" αλλά στο "how to die in the desert taking pictures"...

Εδω μια αεροφωτογραφία μεσημεριανή από σχηματισμούς στην έρημο

Formations in desert
by Costas S. T., on Flickr

Last edited:
Καλοσύνη σου.
Οποτε βρεθείς Doha, εμείς συχνάζουμε Souq Waqif, City Center & Vilaggio.

(Τσίπουρο έχουμε πάντως)

Περαστικος θα ειμαι...(τρανσιτ δλδ)
Αν με βγαλει ομως καποια στιγμη ο δρομος μου (τελευταια φορα ηταν πριν κανα 5αρι χρονια), θα ενημερωσω

Sorry για το offtopic

Πολύ καλή η έρημος Κώστα!

Τι είπες τώρα όμως? 40oC το βράδυ?!?!?!? :shot:
Εγώ ούτε το βράδυ θα άντεχα να βγω...
Με -40 oc ( μέχρι -32 είμαι διαπιστωμένα μια χαρά) ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα αλλά με τη ζέστη πεθαίνω.
Τι να πω... χαρά στο κουράγιο σου!!!!

Καλά το φαντάστηκα ότι θα είναι αφόρητη η κατάσταση.
Χειρότερο όμως από την ζέστη θεωρώ το συνδυασμό της με το 85% Υγρασία που θα δημιουργούν καταστάσεις χαμάμ.
Και σίγουρα και η μηχανή σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις θα ζοριστεί.

Γι αυτό και εγώ αναστενάζω όταν βλέπω φωτογραφίες που ανεβάζεις από τα Γιάννενα ..
Να ήξερες πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν στη Βουλιάστα και ακούω τα πλατάνια & τα νερά του Λούρου !!

Συνέχισε λοιπόν να ανεβάζεις φωτογραφίες από ευχάριστες & μαγικές εικόνες

Απάντηση: Re: Magic light

Γι αυτό και εγώ αναστενάζω όταν βλέπω φωτογραφίες που ανεβάζεις από τα Γιάννενα ..
Να ήξερες πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν στη Βουλιάστα και ακούω τα πλατάνια & τα νερά του Λούρου !!

Συνέχισε λοιπόν να ανεβάζεις φωτογραφίες από ευχάριστες & μαγικές εικόνες

Αρχές Αυγούστου, που είχε και καλή δροσιά, έτρωγα πέστροφα εκεί, 1 μ. από το ποτάμι (μετρημένα). Λίγο πιο κάτω από το Χάνι Τερόβου, που είναι χαμηλές οι όχθες. Μαγεία! Ήμουν βέβαια απασχολημένος με την πέστροφά μου, και δεν έδινα σημασία στις φωτογραφίες :p

Re: Απάντηση: Re: Magic light

Αρχές Αυγούστου, που είχε και καλή δροσιά, έτρωγα πέστροφα εκεί, 1 μ. από το ποτάμι (μετρημένα). Λίγο πιο κάτω από το Χάνι Τερόβου, που είναι χαμηλές οι όχθες. Μαγεία! Ήμουν βέβαια απασχολημένος με την πέστροφά μου, και δεν έδινα σημασία στις φωτογραφίες :p

Όπως τοπες. Μαγεία!

Κανα 2 χλμ πριν, από το Κουκλέσι είναι η μάνα μου. Μικρός είχα πιάσει μια πέστροφα εκεί. Πρόγονος αυτών που έφαγες, μάλλον τοχε σκάσει.

Να πω την αλήθεια και εγώ αυτήν προτιμώ .. Είναι εκπληκτικό το χρώμα της θάλασσας και όλα ταιριάζουν αρμονικά παρά το έντονο contrast που δημιουργεί ο φωτισμός

Optimist
by Costas S. T., on Flickr

+1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Craws' song to the moon by ChrisBrn, on Flickr

Ακριβως μια ιδια φωτο προσπαθουσα να βγαλω πριν κανα 2ωρο. Σβηστηκαν ολες.
Οχι οτι εχουν καμια σχεση οι μηχανες μας αλλα απο περιεργεια τι ρυθμισεις ειχες; Ευχαριστω.

Ωραία Χρήστο, πολύ ατμοσφαιρική! Αν ήταν και πιο αριστερά τα πουλιά, θα ήταν φοβερή imho!