Magic light

Θα συμφωνήσω και εγώ με το σχόλιο για τον χειρισμό του διαφράγματος. Οταν οι τιμές του διαφράγματος ξεφεύγουν από τις τιμες που αποδίδει την μέγιστη οξύτητα του φακού (ζητούμενο σχεδόν πάντα) αρχίζουν και αποδίδονται τα χρώματα ποιό ζεστά και βαθειά , ιδανικά δηλαδή για λήψεις που αποτυπώνουν ηλιοβασήλεμα, ξημέρωμα κλπ.

Sunset from Light House
by Costas S. T., on Flickr

Αν επιτρέπεται , σε αυτήν την φωτό , αλλά και άλλες συχνά πυκνά στο φλίκερ , δεν απεικονίζονται διαφράγματα χρόνοι κλπ . Αυτό είναι επιλογή σου ή πρόκειται για bug της σελίδας ?

Καλημέρα σας και καλώς σας βρηκα,πραγματικά τρομερές φωτογραφιες!

Και μια δικιά μου:

ImageUploadedByTapatalk1410673588.493225.jpg

Και δυστυχώς πολλοί πια επιλέγουν να μην μοιράζονται τις πληροφορίες αυτές.

Χωρίς να συμφωνώ , μπορώ μέχρι ενός σημείου να το καταλάβω . Ρώτησα γιατί κάποιος φίλος πριν λίγες εβδομάδες με ρώταγε αντίστοιχα για μια δική μου νυχτερινή με ένα καράβι και δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια ρύθμιση ούτε και είχα τέτοια επιθυμία . Γενικά με το φλίκερ , τους τελευταίους μήνες που το χρησιμοποιώ , πέρα από web hosting δεν έχω ασχοληθεί στο ελάχιστο μια και παρατηρώ οτι facebookιζει σε μεγάλο βαθμό . Βέβαια δε ξέρω αν ο φίλος που με ρώταγε είχε account εκεί , μήπως στους εκτός δεν δείχνει τα settings . Σόρρυ για το οφ τόπικ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα σας και καλώς σας βρηκα,πραγματικά τρομερές φωτογραφιες!

Και μια δικιά μου:

View attachment 106520

Γεια σου Ντοκ . Καλως όρισες

Α ωρέ!

Δεν γκαϊντάρεις ντιπ ότι το αρβάλιασες?
Το ζιούλισες και σμπουδιέστικε.
Καλπαζιάνη το κάννες