Magic light

Κώστα με χαροποιεί ιδιαίτερα το σχόλιο σου γιατί είχα έναν ενδοιασμό για την επεξεργασία που έκανα.
Πειραματίστηκα με τα curves σχεδόν για πρώτη φορά και είπα να δώσω έναν τόνο πιο νοσταλγικό.
Το φθινόπωρο έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση του στο νησί με εικόνες μελαγχολικά συνηθισμένες.

Πολύ καλή φωτό, αλλά κάτι παίζει στην ένωση ουρανού με θάλασσα, το κύμα δείχνει κάπως υπερβολικό. Σε παίρνει να ανεβάσεις ένα jpeg μηχανής?

Ορίστε Δημήτρη και το jpeg απείραχτο με μόνο resize(δε φοβάμαι να ξεβρακωθώ....)
Αυτό που βλέπεις σαν κύμα είναι όταν η θάλασσα "δουλεύει" όπως λέμε, δηλαδή να υπάρχει κύμα πιο μεσοπέλαγα.
P1190039 by thniakos2001, on Flickr

Τι να ξεβρακωθεις βρε Πανο;; Μη σου πω οτι αυτη μου αρεσε πιο πολυ :) (με λιγο κροπαρισμα απο δεξια οπως εκανες κ στην αλλη)

Ορίστε Δημήτρη και το jpeg απείραχτο με μόνο resize(δε φοβάμαι να ξεβρακωθώ....)
Αυτό που βλέπεις σαν κύμα είναι όταν η θάλασσα "δουλεύει" όπως λέμε, δηλαδή να υπάρχει κύμα πιο μεσοπέλαγα.
P1190039 by thniakos2001, on Flickr

Κι' εγώ αυτή προτιμώ. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσες να βρεθείς σε πιο χαμηλό ύψος ώστε να διαγράφονται και οι σιλουέτες στον ουρανό, τώρα χάνονται.

Costas πολύ ωραία αυτή με τις σιλουέτες!

Κι' εγώ αυτή προτιμώ. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσες να βρεθείς σε πιο χαμηλό ύψος ώστε να διαγράφονται και οι σιλουέτες στον ουρανό, τώρα χάνονται.

+1

Τάσο πολύ ωραίο φως και ειδικά τα αιωρούμενα σωματίδια μ' αρέσουν πολύ με κόντρα φως! Μόνο που νομίζω ότι θα της ταίριαζε καλύτερα το landscape κάδρο ή και το τετράγωνο αν υπήρχε η σκιά ολόκληρη (φαντάζομαι όμως ότι το κομμάτι της που λείπει πέφτει στην άλλη πλευρά του φράχτη, σωστά;).

εμενα Πανο, μου αρεσει η πρωτη, η πειραγμενη,:HTEHETH63:
μου ειναι πιο φθινοπωρινη και τονιζει πιο καλα τους ανθρωπους
αλλα οπως ειπε και ο Κωστας , ηθελαν προσοχη τα πρασινα στην θαλασσα

Απάντηση: Re: Magic light

Costas πολύ ωραία αυτή με τις σιλουέτες!

+1

Τάσο πολύ ωραίο φως και ειδικά τα αιωρούμενα σωματίδια μ' αρέσουν πολύ με κόντρα φως! Μόνο που νομίζω ότι θα της ταίριαζε καλύτερα το landscape κάδρο ή και το τετράγωνο αν υπήρχε η σκιά ολόκληρη (φαντάζομαι όμως ότι το κομμάτι της που λείπει πέφτει στην άλλη πλευρά του φράχτη, σωστά;).

Βασικά θα της ταίριαζε καλύτερα να έτρεχε κανένα μανάρι αντί για τον μπάρμπα, πάντως κι εμένα τα αιωρούμενα στο κόντρα φως μου είχαν τραβήξει αρχικά την προσοχή, αλλά τι να κάνουμε, όση ώρα ήμουν μόνο ο μπάρμπας εδέησε να περάσει :p

Συμφωνώ με το επιχείρημα .. 'μαναρι' ! Είναι δυνατόν σε αισθησιακό τοπίο να βάλεις έναν κουρασμένο κύριο? Εδώ ήθελε μια πηδηλάτησα, μια κοπελίτσα, κάτι ανάλαφρο ..