Magic light

Ευχαριστώ!
Παναγιώτη, τι ακριβώς εννοείς; Είχα λήψεις και με άλλο φακό, πιο ευρυγώνιο, αλλά προτίμησα αυτή.
Φίλε vamvakoula, από κινητό το βλέπεις. Στον υπολογιστή φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω. Δύο άλλα πουλιά που βρίσκονταν ακόμη πιο μακριά τα αφαίρεσα για τον λόγο που ανάφερες.

Ιωσηφ, ειναι ο g που τοσο διαφημιζετε??
προσωπικα δεν μου λεει κατι...το καδρο παντος ειναι καλο

ωχ!
ναι σαν φακος, και καποιοα αλλα δειγματα που ειδα στο flickr ,δεν δικαιολογει τα χρηματα του
εσυ τι λες??

Κώστα, εγώ -με τις περιορισμένες μου γνώσεις- είμαι αρκετά ικανοποιημένος κυρίως στο θέμα macro για το οποίο και αγόρασα τον φακό αυτόν.
Επειδή όμως είναι ο φακός που έχω με το μεγαλύτερο εστιακό μήκος τον χρησιμοποιώ και για άλλα είδη φωτογραφίας. Εξάλλου δεν απαγορευτικό αυτό.
Πρόσεξα ότι σε συνδυασμό με την α7 καθυστερεί σχετικά στην αυτόματη εστίαση. Δεν ξέρω αν είναι θέμα φακού ή μηχανής.
Σημείωση πως τον πήρα στα 920 από purnima και όχι στην τιμή που αναφέρεται στον σύνδεσμο που παρέθεσα.

ok,
γιατι αποφασισες να παρεις τον σονυ, και οχι τον Tamron SP 90mm f/2.8 MACRO 1:1 Di VC USD
που εχει καλες κριτικες?

To παιδί, η γυναίκα;
Μόνες;
Θα σε μαλώσω.:smash:
Οι παντρεμένοι δεν έχουν ψυχή, οι παντρεμένοι με παιδιά δεν έχουν ούτε ζωή...:slapface:

Γυριζεις μοχλο, ανοιγει η μηχανη, κλικ κι εφυγες...
Ολα στο ποδι...
Η D750 παιζει μπαλα μονο μεσα στο σπιτι.
Ακομα ειμαι πολυ νεος στο αθλημα αυτο, και θελω πολλη προπονηση...

Ηλία όμορφο κάδρο καί χρώμα,ή μικρή μηχανή είναι πολύ πρακτική καί αθόρυβη κατάλληλη καί γιά φωτογραφίες τού μωρού μέσα στό σπίτι. ΟTom Hogan κάνει μία καλή παρουσίαση μέ τά υπέρ καί τά κατά...Βέβαια μάς έχεις καλομάθει μέ πολύ όμορφες φωτογραφίες καί μέ τήν panasonic αλλά μέ αυτή περνάς απαρατήρητος καί γιά δρόμο http://www.sansmirror.com/cameras/a...iews/nikon-j5-camera-review.html#page-content προτείνει καί κάποιους φακούς γιά όσους ενδιαφέρονται. Καλές λήψεις.

Last edited:
Πολύ ωραία Ηλία. και αυτό το πορτοκαλί χρώμα στον ουρανό αυτές τις μέρες είναι υπέροχο

Όταν είδα το jpeg , ψιλοαπογοητευτηκα.
Όταν κατέβασα τα highlights του RAW στο ACR όμως, ήρθαν όλα εμπρός.
Δεν της το χα της μικρής να έχει τόση ανοχή στο Raw.
Αυτό είναι από τα βασικά πλεονεκτηματα που με κρατανε στις Nikon.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.

Χτες παρότι στα Γιάννενα είχαμε δροσιά (το μεσημέρι έφτασε τους 23ο C) είπα να πάρω τα βουνά.
Πάνω από το Μέτσοβο, στις πηγές Αώου, είχε έναν ωραιότατο αέρα και 13 οC. :2thumb22sup:
Αναγεννήθηκα!