Magic light

Καλησπέρες μετά από καιρό.
Σας παρακολουθώ κάθε μέρα, αλλά το διάβασμα του αναθεματισμένου σχολείου είναι που πάντα με τραβάει πίσω. Πανέμορφες οι φωτογραφίες που σουλατσάρουν σε όλα τα νήματα σχετικά με τη φωτογραφία.
Η παρακάτω τραβήχτηκε από την ταράτσα μου πέρσι στον Οκτώβρη (πέρασε ένας χρόνος?!)
Ελπίζω να παρέθεσα σωστά το link:
Silhouettes in the sunset by Panos Velissaris, on Flickr

Last edited:
Απάντηση: Re: Magic light

Πολυ ωραία χρώματα και όμορφη στιγμή που την βοηθά και το πουλί στον αερα, απο τεχνικής πλευρας θα ήθελα να προσπαθήσεις να μαζέψεις αν γίνεται στο post (επεξεργασία) τα καμμένα λευκά δεξιά που πιάνουν μεγάλο κομμάτι του κάδρου και τραβούν το βλέμμα εκεί.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Η φωτογραφία δεν έχει επεξεργαστεί καθόλου πλην της υπογραφής κάτω δεξιά, γι'αυτό έχει διάφορες ατέλειες.
Θα προσπαθήσω να συμμαζέψω τα καμμένα σημεία, ίσως και να φωτίσω ελαφρώς τον ουρανό στα αριστερά της φωτογραφίας για να μην υπάρχει τόση αντίθεση στο φωτισμό και να είναι κάπως πιο ουδέτερα τα πράγματα.
Φυσικά δεν βοήθησε το ότι μέχρι να ανάψω την φωτογραφική, να ζουμάρω στο σημείο και να εστιάσει, δεν άφησε πολλά περιθώρια για βελτιώσεις της στιγμής. Ο γλάρος δεν μπορουσε να περιμένει εμένα
Νομίζω πως έχει και μια ελαφριά κλίση.

Sent by PatataTalk!

Πολύ καλή είναι, καλώς ήρθες!

Υ.Σ. Πηγαίντε στο flikr να δείτε με τι μηχανή τραβάει ο νέος μας φίλος...

Σε ευχαριστώ Δημήτρη, και για τα καλά λόγια και για το follow. Η μηχανή είναι αυτό που "άντεξε" η τσέπη μου (να'ναι καλά τα χαρτζιλίκια).
Μια αναβάθμιση τη χρειάζομαι πάντως. Και από άποψης εξοπλισμού, και "φωτογραφικής ματιάς"...

Sent by PatataTalk!

συνήθως αποφεύγω τελευταία τα ηλιοβασιλέματα αλλά χθές έγινε μία εξαίρεση..