Magic light

Πολύ καλή φωτογραφία και πεντακάθαρη. Εαν είχε και μέσα στο πλάνο και την θάλασσα θα ήταν ακόμα ποιό όμορφη

• Like
Reactions: toupia
El Malecón. Από τους σημαντικότερους και σίγουρα πιο χαρακτηριστικούς δρόμους της Havana. Μέσα στη μέρα θα βρεις οικογένειες και παιδιά και το βράδυ μετατρέπεται σε σημείο ρομαντικών συναντήσεων με live μουσική από τους πλανόδιους.

Το παράδοξο είναι, πως τα σπίτια-ερείπια κατά μήκος της κοστολογούνται κάτι εκατομμύρια, ωστόσο κατοικούνται από ντόπιους που είναι στο όριο της φτώχειας-επιβίωσης. Δυνητικά εκατομμυριούχοι αλλά λόγω του συστήματος οι αγοραπωλησίες ακινήτων είναι ελάχιστους, οπότε η μοίρα τους φαίνεται προκαθορισμένη.

El Malecón by alex-mand, on Flickr

ΥΓ. Η πρώτη από το ταξίδι μου στην Κούβα και από τις πρώτες με το νέο εργαλείο :)

Τέλεια εισαγωγή Alex , με πηγες 22 χρόνια πίσω !

Φωτογραφικός παράδεισος η Αβάνα

Αναμενουμε την συνέχεια !

νεο εργαλείο .... Χμ .... για ενημέρωσε μας , εχω χάσει επεισόδια

Last edited:
  • Like
Reactions: Abdalis_3k60
Εξαιρετικό καρέ. Θα σήκωνα λίγο τα σκοτεινά να αναδειχθεί και το (κόκκινο??) χρώμα του αμαξιού, εξάλλου με την Α7m4 έχεις αρκετή ευελιξία κατά την επεξεργασία. Με γειά το νέο εργαλείο!

Ονειρική! Μήπως να ανοίξεις νήμα?
Σας ευχαριστώ! Δημήτρη θα κάνω την προσπάθεια για ένα νήμα, αν και με το οδοιπορικό σου στην Κάρπαθο ανέβασες ψηλά τον πήχη. Δεν ξέρω αν έχω τόσα πετυχημένα κλικ!😂

Κώστα A7 iv πήρα με κουμπωμένο έναν δανεικό Tamron 28-75 G2 από φίλο. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι φακό θέλω, αν και κλείνω προς τον 35-150 για να κάνω και λίγη γυμναστική ταυτόχρονα!
Εξαιρετικό καρέ. Θα σήκωνα λίγο τα σκοτεινά να αναδειχθεί και το (κόκκινο??) χρώμα του αμαξιού, εξάλλου με την Α7m4 έχεις αρκετή ευελιξία κατά την επεξεργασία. Με γειά το νέο εργαλείο!
Την δοκίμασα και με ανεβασμένα τα Shadows αλλά δεν μου άρεσε είναι η αλήθεια. Κάπως μου χαλούσε την ατμόσφαιρα και φαινόταν αφύσικο στα μάτια μου.

• Like
Reactions: cacau