Magic light

Κι όμως στην συγκεκριμένη φωτογραφία η σιλουέτα του αεροπλάνου δρά καταλυτικά.
Έχουμε σημεία αναφοράς το μνημείο απο τα βάθη της ιστορίας, τον σταυρό λίγο πιο σύγχρονο και το αεροσκάφος, δημιούργημα των τελευταίων χρόνων....
Το πάντρεμά τους είμαι πετυχημένο καθως προσγειώνει το βλέμμα στην πραγματικότητα
+1 αυτή ηταν και η δική μου σκέψη μόλις είδα τη φωτο :SFGSFGSF:

Μόνο που για να λειτουργήσει έτσι θα έπρεπε να ήταν λιγάκι μεγαλύτερο. Μήπως να το τραβούσαμε από το φόντο και να το διπλασιάζαμε;

Μόνο που για να λειτουργήσει έτσι θα έπρεπε να ήταν λιγάκι μεγαλύτερο. Μήπως να το τραβούσαμε από το φόντο και να το διπλασιάζαμε;

Χαχαα!!Κάντε ότι θέλετε, εμένα μου άρεσε που σας άρεσε.....:ernaehrung004:

Το αεροδρόμιο ήταν πολύ μακρία πάντως....

Και φυσικά μόλις είδα το αεροπλάνο στην βιασύνη μου είδα μπροστά μου το σταυρό και μου φάνηκε ωραίο ταίριασμα...

Να στε καλά..

Προχθές (9/5/2010) την ώρα του magiclight ήμουν στημένος στα κάστρα της Θεσσαλονίκης. Οι συνθήκες ήταν σχεδόν ιδανικές. Μια φωτογραφία πανοραμική σήκωσα στα πανοράματα. Δείτε http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1204187#post1204187

Πώς σας φαίνεται;

4609099235_125a13b110_o.jpg

Η το Gladiator! Νομίζω και εκεί σε μια σκηνή στο Κολοσσαίο φαίνεται ενα αεροπλάνο στο βάθος. Είναι κάτω απο κανα αεροδιάδρομο η τίποτες?

κάτι άσχετο, στο μονομάχο φαίνεται κομπάρσος να φοράει ρολόι, στην Τροία είναι που φαίνεται το αεροπλάνο...χαχα

Από το Σύνταγμα...
Για χρόνο έκθεσης 1/3 στο χέρι καλή δε βγήκε?

Attachments

• 016.jpg
    016.jpg
    63.1 KB · Views: 55