Magic light

καλά τα πέτυχες όλα μαζί... ουρανός, νερό, συγκλίνουσες γραμμές, magic light, σαν πίνακας του Turner στην σύγχρονη εποχή!

Σας ευχαριστω ολους!
Δημητρη o Τurner ειναι απο τους αγαπημενους μου,ιεροσυλια η παρομοιωση αλλα μ'αρεσει :a0210:
davinci οτι επεξεργασια εχει ειναι μονο στο lightroom,πειραξα clarity,vibrance,αν θυμαμαι καλα
αλλα την ωρα που την τραβηξα οντως το φως ηταν μαγικο
ncups ναι ειναι στοκχολμη

ενταξει δεν ειναι magic light..
αλλα φερνει λιγο

dsc_2249a.jpg

Μια χαρα ειναι . Περισσοτερο magic απο τα ηλιοβασιλεματα :D

Μια παρατηρηση μονο. Πολυς κοσμος....

Αν ελειπαν η πρωτη και η τριτη φιγουρα απο αριστερα ισως και η πεμπτη με την τεταρτη ελαχιστα πιο δεξια του καδρου θα την προτιμουσα.

σιγουρα αλλα ηταν μικρο το ανοιγμα και ηθελα ολους τους ποδηλατες να φανουν σα σιλουετα.
επισης τον ουρανο δεν μου πετυχε οπως το περιμενα ...... :(

Ωραία χρώματα αν και κάπως "άδεια" κάδρα. Τι θα'λεγες να δοκιμάσεις πιο χαμηλά την άλλη φορά;

Τι ομορφες φωτογραφιες με τα ηλιοβασιλεματα! Και αυτη του GM, απο πανω, με το φεγγαρι πανεμορφη!

Εχω μια σχετικη ερωτηση!
Ειναι δυνατον ο απλος χωρις φιλτρα φακος να καταγραφει περισσοτερα χρωματα/αποχρωσεις απο οτι βλεπει το ματι?

Εχω δυσχρωματοψια γι'αυτο παντοτε χρησιμοποιω saturation ενισχυμενο, ετσι στα ηλιοβασιλεματα βλεπω στις φωτογραφιες μου αυτο που δεν μπορω να δω στην πραγματικοτητα, το οποιο ειναι χρωματικα εκπληκτικο καποιες φορες.

Ισχυει αυτο ομως (εστω σε μικροτερο βαθμο) για αυτους που εχουν τελεια χρωματικη οραση? Βοηθα ο φακος στην καταγραφη χρωματων που δεν τα βλεπουμε η δεν τα παρατηρουμε στο ζωντανο πλανο?