Magic light

drek ΦΟΒΕΡΟΣ ουρανός*, αλλά σαν σύνθεση νομίζω ότι χάνει αρκετά. Κάτι το κλαδί του φοίνικα που μπερδεύεται με το σύννεφο, κάτι ο φανός που φαίνεται μόνο ο μισός, και μάλιστα, κατά τη γνώμη μου χωρίς να εξυπηρετεί κάπου...

* μόνη ένσταση, μία υποψία πρασινίλας, αλλά επιφυλάσσομαι να τη δω στο... καλό μονιτορ.

drek ΦΟΒΕΡΟΣ ουρανός*, αλλά σαν σύνθεση νομίζω ότι χάνει αρκετά. Κάτι το κλαδί του φοίνικα που μπερδεύεται με το σύννεφο, κάτι ο φανός που φαίνεται μόνο ο μισός, και μάλιστα, κατά τη γνώμη μου χωρίς να εξυπηρετεί κάπου...

* μόνη ένσταση, μία υποψία πρασινίλας, αλλά επιφυλάσσομαι να τη δω στο... καλό μονιτορ.

Για την πρασινίλα δε ξέρω, αλλά για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, περισσότερο την έβγαλα για το φως και το σύννεφο και δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πολύ το καδράρισμα (όπως λέμε δε σηκώθηκα από την καρέκλα μου... :blush:).

Ευχαριστώ για το σχόλιο :)

6112142546_9a7df07227_o.jpg

Σαν πινακας Φλαμανδων ζωγραφων.
Πολυ καλη.
edit
ομως τα κεφαλια στο κατω μερος μαλλον την αδικουν

Last edited:
Πρεπει να ειναι η πρωτη που ανεβαζω εδω και το ειχα μερακι... (και οχι δεν πηρα τριποδο) ωστοσο με 28mm κατι γινεται και χερατα...

Βεβαια την επεξεργαστηκα με το lightroom που δεν με αφηνει να κανω -ευκολα- μασκες και δεν ειναι και οτι καλυτερο ως αποτελεσμα, αλλα παρ' ολοτελα...!!!!

Χρωματικά ισορροπημένη με ισοζυγισμένο WB, μ' αρέσει! Λίγο οριζοντίωση η κουπαστή θά' θελε, νομίζω.

Ηλία δυο πραγματάκια που θα ήθελα εκτός απο ίσιωμα.. Πρώτον ο ορίζοντας είναι σχεδόν στη μέση του καρέ και έχεις κόψει το θέμα σου κάτω αριστερά. Επίσης τα φύλλα που φαίνονται λίγο στο καρέ δεν μου αρέσουν, καλύτερα να μην τα είχες καθόλου.
Τέλος πάρε τρίποδο. :flipout::flipout:. να δεις εκτός των άλλων πως θα σε βοηθήσει και στο καδράρισμα.

Last edited:
attachment.php

ελπίζω να είναι μαγικό φως
εννοώ στην σωστή κατηγορία ..γιατί από μαγεία μάλλον όχι πολλά!!

Attachments

• P7300188.jpg
    P7300188.jpg
    76.5 KB · Views: 90