Magic light

Για αλλη μια φορα μπραβο,οι εικονες σου ειναι πολυ ομορφες πραγματικα,συνεχισε ετσι!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη!
Πάντα μου δίνεις θάρρος και θετική ενέργεια!
Να είσαι καλά! :)

Γιάννη καιρό είχαμε να σε δούμε :))

Ολα καλα Δημητρη,απλα υπαρχει λιγη δουλιτσα τελευταια κτλ... :-)

Χαιρομαι Χρηστο γι'αυτο που λες,αλλα αληθεια πιστευω οτι οι εικονες σου ειναι ομορφες "φυσικα" ;-)

542351_10150807562132511_172706521_n.jpg

Καλά έεε... θα σου κόψουμε την καλημέρα! Μόλις φύγαμε εμείς έφερες τα μοντέλα άθλιε μοναχοφάη :flipout:

Edit: η φωτογραφία όμως λέει...

Ωραία ιδέα νομίζω ότι είναι οριακά μακρινή Παύλο. Ισως λίγο κροπ στο κομμένο γιωτ

νομιζω ειναι ηδη λιγο crop:))
ειχα μονο τον 30αρι μαζι μου, και ειναι τραβηγμενη πριν το meeting στη μαρινα:)

Παύλο πολύ καλή.Πολύ καλή χρήση του backlighting.
Θα δοκίμαζα και portrait (οπότε θα έλειπε και το κότερο αλλά και το ΣΕΦ) και θα έβαζα περισσότερη απ'τη σκιά του μοντέλου..

Μπράβο βρε Paul
Πέρασα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα παρέα και με ποδηλάτισσες Αντίστοιχη ώρα Με αυτό το φωτισμό Αλλά την τέχνη σας που βλέπω εδώ – δεν την έχω :-)
Το πέτυχες!

Πετυχες την "αποφασιστικη στιγμη" Paul... :a0210:

Για το φοντο, νομιζω, οτι δεν ειναι ταιριαστο με το θεμα... αν το κροπαρε θα εδειχνε πολυ σφιχτο το καδρο, ετσι οπως ειναι, ψιλοχαλαει την αισθηση (κυριως το κοτερο)... δε νομιζω να μπορουσε να κανει περισσοτερα ουτε στην επεξεργασια, οποτε, ψηφιζω ετσι οπως ειναι...

Παρα πολυ καλη Παυλε, πετυχες την 'στιγμη'.
(Ενα πιο σφιχτο καδρο ομως θα ηταν καλυτερο, το κοτερο δεν καθετε καλα)

πρεπει να εχω καπιες και με πιο σφιχτο καδρο, αλλα δεν πετυχα ξανα τον ηλιο εκει αναμεσα στα χερια....
Τασο εγω εκει ειμαι αρκετα συχνα με τα πατινια, οποτε αν περασεις ξανα πες:)

Χτες όπως έπεφτε ο ήλιος, είπα να το εκμεταλλευτώ.. Το αποτέλεσμα ήταν συμπαθητικό. Εσείς τι λέτε;

Last edited by a moderator:
Τα χρωματα ειναι ωραία, η φωτογραφία όμως είναι "αδεια" εκτός από την άκρη δεξιά

Χρήστο κι εδώ ισχύει ότι σου είπε ο Billy, επιπλέον εδώ έχεις και κάποιες περιοχές υποφωτισμένες μαύρες :grandpa: