send
AVClub Fanatic
Ναι είναι σύνθεση 3 καρέ από burst στο χέρι, 1/640, 1/320 και 1/160 (διαφορές 1 στοπ). Tamron 70-200/2.8 SP AF, @93mm @f/4, iso400.
Ναι είναι σύνθεση 3 καρέ από burst στο χέρι, 1/640, 1/320 και 1/160 (διαφορές 1 στοπ). Tamron 70-200/2.8 SP AF, @93mm @f/4, iso400.
Βλάσση ΜΑΓΙΚΕΣ. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
(εννοείται οχι η τελευταια με την βάρκα)
Πολύ γλυκιά η κιτρινο-πορτοκαλί απόχρωση.
Είναι με "χρώματα Πίξελφαν" ??.
Εδω τα +-2 στοπ ήταν απαραίτητα. Αλήθεια το φωτοστέφανο στον δίσκο του ηλιου (ακόμη και στην αντανάκλαση ρε το ατιμο) υπάρχει και στην πιο σκοτεινη ??. Αν και όπως φαίνεται δεν προκύπτει απο καθαρό κάψιμο αλλά απο υπερκορεσμο ενος μόνο ή δύο καναλιών.
Εχω και φωτο την παράγκα χωρίς τη βάρκα.... θέλεις να τη σηκώσω;
είδες και τις βαρκούλες ....;;
2 οι λόγοι για το μπράκετιγκ με διαφορά 1 στοπ, πρώτος το ότι η λήψη ήταν στο χέρι και με τηλεφακό, το φως οριακό και θα υπήρχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ακραίων καρέ, εκ των οποίων το υποφωτισμένο θα ήταν οπωσδήποτε κουνημένο, δεύτερος ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρώ όλως αφύσικα τα αποτελέσματα hdr, όταν δηλαδή υπερβαίνουν κατά πολύ τους τόνους που πιάνει το μάτι μας. Εν προκειμένω ήθελα απλώς να έχω μια λεπτομέρεια στη γη που πλαισίωνε το κυρίως θέμα, τον ήλιο και το είδωλό του. Δεν νομίζω να φαίνεται και τόσο αφύσικη, ακόμη και η άλως αυτή που γράφεις, ως ατέλεια διασκεδάζει την υποψία της βαρειάς επεξεργασίας, νομίζω. Τουλάχιστον στο είδωλο, στο σκοτεινότερο καρέ, δεν υπάρχει, για να φύγει και από τον ήλιο ήθελε υποέκθεση άλλα 2 στοπ.
2 οι λόγοι για το μπράκετιγκ με διαφορά 1 στοπ, πρώτος το ότι η λήψη ήταν στο χέρι και με τηλεφακό, το φως οριακό και θα υπήρχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ακραίων καρέ,
Αυτό που ενοχλεί δεν είναι η αλως αυτη καθ' αυτή αλλά το ότι εμφανίζεται σαν banding
.......
christos,μου αρεσει η συντηριτικη προσεγγιση οσον αφορα τα χρωματα/κοντραστ κτλ στη φωτογραφια σου.Ωραια αισθηση δινει,ηρεμη και μαγικη.Και πιστευω η τοποθετηση του φρουριου στο κεντρο και κατω στο ενα τεταρτο της φωτο δενει ωραια.
Μετεφερε το φεγγαρι με photoshop(μη με ρωτησεις πως γινεται,αλλα πρεπει να ειναι ευκολο!)λιγο πιο κατω,και θα γινει αρκετα καλητερη.
Ισως και λιγο κοντραστ(λιγο ομως)και λιγο κορεσμο ωστε να τονιστει το ροζ/μπλε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.