Magic light

Σας ευχαριστώ πολύ :ernaehrung004:

Αλεξ και εγω το ειχα σκεφτεί τον άφησα μονο και μόνο γιατι μου άρεσε όπως μπάινει ''πλαγίως μέσα'' στο κάδρο...θα το βγάλω να δω!!

send οχι δεν είναι ένθεση, ετσι ήταν ο ουρανός, βεβαια με την επεξεργασία δείχνει περισσότερο, αλλά δεν ειναι ενθεση...εγω προσωπικά ειχα παθει πλακα οταν το είδα...

Τότε μάλλον μου προξενήθηκε η εντύπωση από τα κτήρια που έχουν άλω και σημάδια επιλεκτικής εφαρμογής sharpening... θα πρέπει να προσέξεις λιγάκι την επεξεργασία. Εκπληκτικό το φως της!

Re: Απάντηση: Magic light

Τότε μάλλον μου προξενήθηκε η εντύπωση από τα κτήρια που έχουν άλω και σημάδια επιλεκτικής εφαρμογής sharpening... θα πρέπει να προσέξεις λιγάκι την επεξεργασία. Εκπληκτικό το φως της!

η επεξεργασία εγινε αλλη για ουρανο και αλλη για κτηριο....μαλλον γιαυτο!! σε ευχαριστώ πολύ για το σχολιο!

Πάντως, αν και εντυπωσιακά τα χρώματα, μου φαίνονται αφύσικα... Θες να μας πεις τι επεξεργασία έχεις κάνει ακριβώς;

Πολυ καλη Δημητρη και το χρωμα και το καδρο... ο φοινικας εκει αριστερα ή επρεπε να ειναι ολος ή καθολου. Περισσοτερο ομως με ενοχλει η παραμορφωση. Αν εχεις το CS6 και καρτα με δυνατοτητα hardware accelerator, δοκιμασε -αν δεν το χρησιμοποιεις ηδη- το adaptive wide lens filter. Σε ενα τιουτοριαλ που ειδα, μου φανηκε θαυματουργο...

Πολυ καλη Δημητρη και το χρωμα και το καδρο... ο φοινικας εκει αριστερα ή επρεπε να ειναι ολος ή καθολου. Περισσοτερο ομως με ενοχλει η παραμορφωση. Αν εχεις το CS6 και καρτα με δυνατοτητα hardware accelerator, δοκιμασε -αν δεν το χρησιμοποιεις ηδη- το adaptive wide lens filter. Σε ενα τιουτοριαλ που ειδα, μου φανηκε θαυματουργο...

Ναι και εγώ δεν ήξερα αν πρεπει να τον αφήσω ή οχι, είναι μεσα απο τον τοίχο δεν υπάρχει ολόκληρος.... αλλά μου άρεσε λίγο το πως μπάινει στο κάδρο, θα τον βγάλω θα παίξω με την παραμόρφωση για να δω...!Οχι αυτο που λες δεν το εχω δουλεψει, θα το κοιτάξω σήμερα, το transform βαζω και εχει καλα αποτελέσματα...
Σε ευχαριστώ πολύ Ηλία, καλημέρα..