Magic light

Ωραια, αλλα το περιγραμμα της κοπελας μπορουσες να το αξιοποιησεις και καλυτερα...

φαντάζομαι με κόντρα το φως να έβαζες την σιλουέτα σε πιο κυρίαρχη θέση και με τον ήλιο να έδειχνε την άλω.

Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ως έχει.

Πάλι δύσκολα μου βάζεις. Τι εννοείς.

Απο τη μεση και κατω ειναι μια χαρα με τη σταση των ποδιων, απο τη μεση και πανω, μπορουσε να εχει πιο δυναμικη θεση, πχ. σκεφτομαι με τα χερια ψηλα, να ακουμπαει στο δεντρο, κατι τετοιο τελος παντων... οχι οτι και ετσι δεν ειναι καλη...

Απο τη μεση και κατω ειναι μια χαρα με τη σταση των ποδιων, απο τη μεση και πανω, μπορουσε να εχει πιο δυναμικη θεση, πχ. σκεφτομαι με τα χερια ψηλα, να ακουμπαει στο δεντρο, κατι τετοιο τελος παντων... οχι οτι και ετσι δεν ειναι καλη...

Φίλε εγώ είμαι landscaper:idea: δεν ξέρω απ' αυτά. και που δεν έπεσε κανένα content-aware πολύ ήταν. :flipout:

Συμφωνώ κι εγω με τον Ηλία. Αφού αποφασισες να βάλεις την κοπέλα μέσα, έπρεπε να της δώσεις πιο κυρίαρχη θέση. Τώρα κάπως χάνεται.

Re: Απάντηση: Magic light

[url=http://www.flickr.com/δεν ξέρω να κρίνω τεχνικά μια φωτογραφία ακόμη ,εάν έπρεπε να μπει το θέμα στους άξονες ή στο κεντρο ,αυτο που ξέρω είναι ότι είναι πανέμορφη .

Η πρωτη ειναι πολυ ωραια,εχει γλυκα χρωματα και φως,συνδυαζονται ομορφα ψυχρες-θερμες αποχρωσεις,ειναι καλη σαν θεμα και καδραρισμα,και μ'αρεσει και η απαλη προσεγγιση στην επεξεργασια.Και τελικα σου περναει και ενα ομορφο και ηρεμο συναισθημα το ολο τοπιο οπως το κοιτας.

Η δευτερη πιστευω δεν ειναι τοσο καλη οσο την πρωτη,γιατι χανει και σε χρωμα και σε συνθεση,ηθελε το κατι παραπανω.

Ελα ρε συ!!!! Φοβερή!!!!!

Σευχαριστω!...και ημουν αρκετα μακρυά σε αποσταση.Η φωτογραφία ειναι με τον 55-200 στα 200mm βγαλμένη με το νεο crop συστημα της D7100.... X1,9 δηλαδή...απλά το θέαμα ήταν μοναδικο!