Magic light

Ευχαριστω παιδια, το θεμα ειναι οτι στο τοπιο, ο αισθητηρας ειναι το μεγαλο προσον που θα αναδειξει ή θα θαψει μια φωτογραφια. Δεν ξερω πως φαινονται στις οθονες σας, στη δικη μου δεν μου θυμιζουν καθολου αυτο που εβλεπα και η επεξεργασια με παιδεψε πολυ λογω μικρου δυναμικου ευρους.

Η τρισδιαστατη αισθηση και η καθαροτητα του ουρανου στην πρωτη, τα εντονα χρωματα του ουρανιου τοξου στη δευτερη και η μαγεια της πανσεληνου στην τριτη, δεν αποτυπωθηκαν οπως θα μπορουσαν. Με την κανον 40D θα ειχα πολυ καλυτερα αποτελεσματα.

Καλη η V1 για δρομο και ανθρωπους, αλλα για τοπια, ακομα και σε καλο φως, το μεσαιο και το μεγαλο φορμα εχει λογο υπαρξης...

Εμένα το κάδρο-θέμα της τελευταίας Ηλία μου φαίνεται καταπληκτικό. Και αυτό μετράει ειδικά στο είδς φωτογραφίας που προτιμάς

Η τρισδιαστατη αισθηση και η καθαροτητα του ουρανου στην πρωτη, τα εντονα χρωματα του ουρανιου τοξου στη δευτερη και η μαγεια της πανσεληνου στην τριτη, δεν αποτυπωθηκαν οπως θα μπορουσαν. Με την κανον 40D θα ειχα πολυ καλυτερα αποτελεσματα.

Και με μια οποιαδήποτε Nikon ακόμη καλύτερα...:bigcry:

Τέτοια διαφήμιση που κάνεις στη σειρά 1 Ηλία και θα πρέπει η nikon να σου πιστώσει στο λογαριασμό σου το ποσό αγοράς της μηχανής.

Εμένα το κάδρο-θέμα της τελευταίας Ηλία μου φαίνεται καταπληκτικό. Και αυτό μετράει ειδικά στο είδς φωτογραφίας που προτιμάς

Κι εγώ μια από τα ίδια! Φοβερός συνδυασμός...

9712842894_8af60a76f5_b.jpg

^^ Που χαθηκες εσύ? Πολύ ωραία συνθεση και φως

Αιμίλιε τι χρώματα είναι αυτά!!!!!!!! Που ειναι?