Magic light

Εκ των υστέρων κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά στον ορίζοντα , παρ'ότι το είχα κάνει level, αλλά το είχα ήδη σηκώσει στο flickr . Μικρό το κακό . Δυστυχώς το μοντέλο με πήρε χαμπάρι και έφυγε τρέχοντας . Σήμερα το απόγευμα στην είσοδο της χώρας Μύκονου

Sunsit girl by Spiros Z., on Flickr

Άι παράτα μας βρε Κώστα πρωί πρωί και Παρασκευής μάλιστα . Τουλάχιστον ας έκανες υπομονή μέχρι αύριο , Σ/Κ όλο και κάτι θα κάνουμε για παρηγοριά . :ADFADF1:

Έβαλα στην ΕΜ10 , οξύτητα , κορεσμό , αντίθεση στο φουλ όπως είπες σε κάποιο νήμα και πραγματικά είναι πιο ξυράφι οι φωτογραφίες που έβγαλα για δοκιμή , μένει να τις δω και στο laptop .:2thumb22sup:

Last edited:
Ωραιος ampalaeos! Να μην ηταν και οι φωτος του Κώστα ενδιέμεσα θα ήταν τελειες! :7SFGSFG:

Πριν ερθει ο κωστας και με ισοπεδωσει με κανα λιμανι του πειραια, βαζω ισως την καλυτερη που τραβηξα το 3ημερο. Ελπιζω να αρεσει και σε σας..

P6082374-8.jpg

Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο.
Εστιασα στην αμμο γιατι ηταν απατητη και φαινοταν απιστευτα "χτενισμενη".. Ισως επρεπε να εχω εστιασει στα φυτα ή να εκλεινα το διαφραγμα για να τα παρει ολα στην εστιαση, αλλα εκεινη την στιγμη η αμμος ηταν που μου τραβηξε το ματι.

Επισης για το καδρο να πω το ποσο πολυ βοηθαει η σπαστη οθονη... κανονικα θα πρεπε να εχω ξαπλωσει για να την παρω!

Last edited:
Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο.
Εστιασα στην αμμο γιατι ηταν απατητη και φαινοταν απιστευτα "χτενισμενη".. Ισως επρεπε να εχω εστιασει στα φυτα ή να εκλεινα το διαφραγμα για να τα παρει ολα στην εστιαση, αλλα εκεινη την στιγμη η αμμος ηταν που μου τραβηξε το ματι.

Καταλαβαίνω. Αν ο φωτισμός ήταν διαφορετικός, ίσως να δούλευε αυτό που λες. Αλλά έτσι όπως (δεν) φωτίζεται η άμμος, χάνεται και το "χτένισμα" που λες :ernaehrung004:

Όχι. Οι φυλλωσιές έκοψαν τον ήλιο, και το μόνο που ήθελε ήταν να σηκώσω με ένα διαγώνιο ντεγκραντέ 2/3 στοπ τα κάτω αριστερά. Πρέπει να έριξα και ελαφρότατα το luminance στα μπλε ώστε να κρατήσω χαμηλά τον ουρανό. Δίνει εντύπωση hdr πάντως, ε?

Χαζεύω τους δίσκους με τα αρχεία της μακαρίτισας της 5D2.... ααααχ

Να αναφέρω ότι η πρώτη είναι με τον Sigma 20-40/2.8 (μάλλον σπάνιος φακός) και η δεύτερη με τον Nikkor 300/4.5

(το μοντέλο δεν το αποκαλύπτω!)

Πολύ καλές και οι δύο.
Η δεύτερη όμως είναι πανέμορφη, για τα δικά μου γούστα.