Magic light

εννοείτε ότι πρέπει να προσέχουμε όταν γράφουμε, και ιδίως όταν κάνουμε κριτική σε κάποιον άλλον, το ότι δεν μου αρέσουν 3/4 φωτογραφίες του ανον δεν πάει να πει ότι τον βγάζω άχρηστο η ότι με το να χρησιμοποιεί ψηφιακά τεχνάσματα κοροϊδεύει τον κόσμο.
δυστυχώς έτσι το κατάλαβε...ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε την βρίσκω με το να τσακώνομαι και μάλιστα απρόσωπα στο ιντερνέτ , την γνώμη είπα,
και μάλιστα έγραψα ότι "ο φίλος ανον έχει πολλές δυνατότητες για καλή φωτογραφία, αλλά νομίζω, αναλώνετε μόνο στον εντυπωσιασμό"
γιατί είδα και άλλες του φωτογραφίες στο flickr που είναι πολύ καλύτερες
τέλος πάντων για μένα το θέμα έχει λήξει …και πάμε παρακάτω
μια από μένα …όχι και τόσο magic light

before the storm by partis90, on Flickr

μια από μένα …όχι και τόσο magic light

before the storm by partis90, on Flickr

Το χρώμα και το θέμα μου άρεσε. Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν να κόψω λίγο τον ουρανό οριζόντια για να τονίσω την ηρεμία του κάδρου και να δώσω πιο μεγάλη αίσθηση του βάθους στην αντανάκλαση.

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας παιδιά (καθυστερημένα γιατί είμαι διακοπές και ιντερνετ έχω περιστασιακά)

@Αnon, καταλαβαίνω τι λες, και από τότε που το είπες αρχίζει να με ψιλοενοχλεί και μένα :BDBDG54: Είμαι διακοπές όμως οπότε η χρήση του Photoshop περιορίζεται σε ψιλοπράγματα τύπου ισιώματος και κροπαρίσματος.

Γενικά πάντως νομίζω είμαι στη φάση που προσπαθώ ακόμα να εξασκούμαι περισσότερο στην τεχνική παρά στην ίδια τη φωτογραφία. Σκοπός μου δηλαδή είναι να μάθω να είμαι τεχνικά άρτιος, ώστε μετά να αρχίσω να ασχολούμαι με άλλες ανησυχίες (λέμε τώρα).

Το χρώμα και το θέμα μου άρεσε. Αν άλλαζα κάτι, θα ήταν να κόψω λίγο τον ουρανό οριζόντια για να τονίσω την ηρεμία του κάδρου και να δώσω πιο μεγάλη αίσθηση του βάθους στην αντανάκλαση.

καλη η σκεψη σου, αλλα θα πρεπει να αλαξω και τον τιτλο πχ -after the storm-

Εγώ θα ήθελα παραπάνω ουρανό ή θάλασσα. Δε μου αρέσει αυτό το 50-50, το έχω καταργήσει τελείως προσωπικά μιλώντας.

Ωραίες NassosT!

Ψιλοάσχετο σχόλιο:
Οταν είχα πάει μου είχε φανεί ακριβό το εισιτήριο των 4ε, όταν πχ στο μουσείο της Ακρόπολης πληρώνεις 5ε είσοδο. Μετά ξανασκέφτηκα και έφερα στην μνήμη μου διάφορες τιμές από αξιοθέατα-μουσεία του εξωτερικού και κατέληξα πως δεν είναι ακριβό το 4ε αλλά πολύ φθηνό το εισιτήριο για το μουσείο.

Ευχαριστώ παιδιά!
Η πρώτη είναι hdr από 2 λήψεις. Τα χρώματα σας φαίνονται φυσικά? Γιατί νομίζω ότι μου ξέφυγαν λίγο.

Σου ξέφυγαν, αλλά δεν στο λέμε για να μην σε στεναχωρήσουμε. Πολύ magenta ..

Αυτό έλειπε, να στεναχωριέμαι γι' αυτά Κωστή! Γι' αυτό ρωτάω κιόλας :a0210:

Αλλά παίζοντας με τα ρυθμιστικά HSL στο Lightroom διαπιστώνω ότι magenta δεν έχει καν η φωτογραφία!