Magic light

Σήμερα δεν μπόρεσα να κατέβω στο λιμάνι να δω το ηλιοβασίλεμα.
Ζήλεψα από τις φωτογραφίες που είδα από φίλους που ανέβασαν.
Έψαξα όμως και βρήκα μία μαγική στιγμή που τράβηξα πριν ένα μήνα σε ένα από τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του νησιού μου.
Χωρίς καμία επεξεργασία,χωρίς κανένα φίλτρο όπως ακριβώς ο Θεός ζωγράφιζε στον ορίζοντα.
Tinos Magic Light by Panos Tiniakos, on Flickr

Magic_Pic.jpg
16423713978_6d6d897c35_c.jpg

Aριστερα απο το DropBox μου, δεξια απο το Flickr μου ...
Βλεπετε διαφορες ?

Μαλλον την "τσιτωνει" στο sharpness + clarity ...

Tου flickr φαίνεται πιο sharp αλλά πιξελιάζει άσχημα. Αυτό το ψιξέλιασμα υπάρχει και στην ανεβασμένη ή δημιουργήθηκε την ώρα που την κατέβασες για να την κάνεις παράθεση ή κατά της σμίκρυνση;

ΒΤW, μου αρέσουν οι σχηματισμοί στα σύννεφα στην από πάνω!

Tου flickr φαίνεται πιο sharp αλλά πιξελιάζει άσχημα. Αυτό το ψιξέλιασμα υπάρχει και στην ανεβασμένη ή δημιουργήθηκε την ώρα που την κατέβασες για να την κάνεις παράθεση ή κατά της σμίκρυνση;

ΒΤW, μου αρέσουν οι σχηματισμοί στα σύννεφα στην από πάνω!

Ανέβασα το ίδιο αρχείο στο Dropbox και στο Flickr.
Στο post μου έβαλα τα links. Δεν κατέβασα και ξανανεβασα το αρχείο.
Στα posts μου βάζω links σε μέγεθος φωτο max 800px (σε πλάτος ή ύψος) για να μην ξεχειλωνει το νήμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ευχαριστώ πολύ. Ελα το απόγευμα να σε κεράσω μια μπύρα

Χαλανδρι 7:00 μμ στην εκκλησία.
Μην κάνεις τον ψόφιο κοριο Βασίλη . .. :flipout: :flipout:

Να ξαναβάλω μια πρόσφατη φωτογραφία της Αθήνας που σε προηγούμενο Post δεν είναι ποια ορατή.

Σας προτείνω λοιπόν το σημείο αυτό για φωτογράφηση ηλιοβασιλέματος. Το σημείο είναι ιδιαίτερα εύκολο στην πρόσβαση, τόσο με moto όσο και με το αυτοκίνητο.

https://www.google.gr/maps/dir//38.0062602,23.7548158/@38.0057456,23.7530816,17z

Sunset over city of Athens by Costas S. T., on Flickr