etsap
Supreme Member
Ολο αυτο το sharpness (πιθανον μαζι με clarity) μπαινει στο Flickr !
Δεν ξερω αν μπορω να το επηρρεασω, και πως...
Δεν ξερω αν μπορω να το επηρρεασω, και πως...
Να ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό το sharpness (που είναι έντονο) το βάζει η μηχανή; Γιατί το exif αναφέρει normal. Ή το πρόγραμμα έχει προρύθμιση τόσο υψηλή;
Εγώ βλέπω μεγαλη αύξηση του sharpness σε οτιδήποτε ανεβαζω στο Flickr . τόσο μεγάλη που πλέον το resize στο PS το κάνω downsize smooth και όχι sharp.Το flickr δεν επηρεάζει το sharpness Ηλία. Πως ανεβάζεις στο flickr απευθείας μεσω κάποιου plugin ή το σωσμένο jpg upload? Κάπου εκεί θα υπάρχει κάποια ρυθμιση με υπερβολικό sharpness.
Ναι δεν το είπα σωστά δεν διαφωνώ και εγώ που το κάνω από το LR τις ανεβαζω resize χωρίς sharp διαοφρετικα υπάρχει θέμα ειδικά αν τις βλεπεις στις μικρότερες διαστάσεις. Αλλά στο full size δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Δες την τελευταία του Ηλία στην original διασταση να καταλάβεις πόσο διαφορετικά φαίνεται σε σχέση με τις μικρότερες διαστάσεις. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό sharpness (στο original) ίσως λίγο παραπάνω προσπάθεια να ανοίξει τα σκοτεινά που στις μικρότερες διαστάσεις την "χαλάει" μαζί με sharpness που κάνει το flick μαζί με το resizeΕγώ βλέπω μεγαλη αύξηση του sharpness σε οτιδήποτε ανεβαζω στο Flickr . τόσο μεγάλη που πλέον το resize στο PS το κάνω downsize smooth και όχι sharp.
Nα την κοιτάξεις, ρέπει προς τον ρομαντισμό!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.