Magic light

Κωστή πολύ όμορφη στιγμή,αν χωρούσε όλο το δέντρο θα ήταν καλύτερα,έχεις πολύ καλές φωτογραφίες στο Flickr,καλή συνέχεια.

Κωστή πολύ όμορφη στιγμή,αν χωρούσε όλο το δέντρο θα ήταν καλύτερα,έχεις πολύ καλές φωτογραφίες στο Flickr,καλή συνέχεια.

Σε ευχαριστώ timaios. Η αλήθεια είναι πως ουσιαστικά φέτος ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα με την φωτογραφία. Έχω πολύ δρόμο ακόμα

NEXC3, Sigma30mm f 11, iso 200, 11 sec. Θέμα γνωστό τοις πάσι.
_DSC3575 by Αντώνιος Τσάτσος, on Flickr

_DSC3565 by Αντώνιος Τσάτσος, on Flickr

NEXC3, Sony sel 50mm, f 13, iso 200, 11 sec. Θέμα γνωστό τοις πάσι επίσης.
_DSC3565 by Αντώνιος Τσάτσος, on Flickr

Αν δεν είχα το φόβο να στήσω το τρίποδο θα έβγαιναν ποιοτικότερες. Αν μπορούσα να διώξω και το καλώδιο που "διαπερνά" τον τρούλο, θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Πάρα πολύ ωραίες για τράβηγμα στο χέρι , ειδικά η πρώτη (φαντάζομαι τρίποδο ) εξαιρετική , το καλώδιο αφαιρείται πανεύκολα , πιστεύω μπορούσες να βγάλεις τις τελευταίες με f8 και iso 800 ώστε να ανεβάσεις ταχύτητα .

εχω ρομποτικό βραχίονα προσθετικό μέλος...

δεν γίνεται εννοείται :)
ήθελα να πω ότι επειδή στην Ρώμη δεν επιτρέπεται τρίποδο όταν το έστηνα το έκανα πολύ βιαστικά γιατί δεν ήθελα μπλεξίματα.

μόνο στην πρώτη το έστησα άνετα γιατι είχα κάλυψη.

στις άλλες απέναντι στον Αγ. Πέτρο είχε πάντα αστυνομία τριγύρω, οπότε δεν είχα χρόνο να κεντράρω καλύτερα κτλ. αυτό εννοώ.

Μια χαρα ειναι, δε χρειαζεται να απολογείται κάθε φορα όποιος βάζει φωτογραφία απο κινητο.. :)

Πολύ όμορφοι τόνοι και πανέμορφο θέμα.
Σε αδικεί όμως το jpg. Εχεις δημιουργήσει ένα πολύ μικρό σε μέγεθος αρχείο με αποτέλεσμα να έχουν 'χαθεί' οι θάμνοι αριστερά, λίγο το καίκι, ο ντόκος ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σαλαμίνα

Sunset in Salamina by Costas S. T., on Flickr

Last edited: