Magic light

Απάντηση: Re: Magic light

Ευχαριστώ πολύ, φίλε!
Παράλειψη μου που δε σε ευχαρίστησα και για τις πολύτιμες συμβουλές σου.
Η βόλτα στον φάρο άξιζε με τα 1000, αν και φυσούσε πάρα πολύ εκεί και δυστυχώς πήγαμε σχετικά απροετοίμαστοι.
Όταν κατέβηκα Σαντορίνη κατάλαβα γιατί μου είπες "μακάρι να βρεις καλή ατμόσφαιρα". Φοβερηηηηηηη υγρασία!

Έτσι είναι, αλλά αν σου κάτσει σωστός καιρός μένεις με το στόμα ανοικτό... ;)

Ελπίζω την επόμενη φορά να πετύχω καλύτερο καιρό!
Ο φωτογράφος που φωτογράφιζε το ζευγάρι της φωτογραφίας μου είπε πως ο καλύτερος καιρός για φωτογράφιση τοπίου στη Σαντορίνη είναι ο Οκτώβρης.
Ολόκληρη επιχείρηση πάντως η φωτογράφιση γάμων/ζευγαριών στη Σαντορίνη!

Wedding Photography - Santorini
by Iosif Michael, on Flickr

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πλέον στην Σαντορίνη, δέχεται περίπου 80.000 επισκέπτες την ημέρα την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Δήμαρχος με το δημοτικό συμβούλιο έχουν ζητήσει να σταματήσει η χορήγηση αδειών για νέα καταλύματα τουλάχιστον προσωρινά...

Το πρόβλημα το δημιουργούν βασικά τα κρουαζιερόπλοια, κυρίως σε Φηρά και Οια. Πάντως είπαν ότι από του χρόνου θα τα βάλουν σε προγραμμα ώστε να μην σκάνε 5-6 ταυτόχρονα!

Από μια ταπεινή παραλία του Πηλίου που όλως περιέργως έχει ακόμη κόσμο και εννοείτε και μποτιλιάρισμα, πεζούς, οχήματα και ζώα που δεν φαίνονται στην φωτογραφία

37148006415_5ccb2c3a45_b.jpg
[/URL]_0034023 Kinisi by miltos, on Flickr[/IMG]

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πλέον στην Σαντορίνη, δέχεται περίπου 80.000 επισκέπτες την ημέρα την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Δήμαρχος με το δημοτικό συμβούλιο έχουν ζητήσει να σταματήσει η χορήγηση αδειών για νέα καταλύματα τουλάχιστον προσωρινά...

Και να σταματησει η χορηγηση αδειων δε θαλλαξει κατι. Τωρα με airbnb κτλ νοικιαζει ολο το νησι τα σπιτια τους. Και οχι μονο η Σαντορινη... Γιαυτο και το κρατος μυρισε χρημα και εριξε φορους (οχι οτι δε θα βρεθει το πχ airbnb2).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ελπίζω την επόμενη φορά να πετύχω καλύτερο καιρό!
Ο φωτογράφος που φωτογράφιζε το ζευγάρι της φωτογραφίας μου είπε πως ο καλύτερος καιρός για φωτογράφιση τοπίου στη Σαντορίνη είναι ο Οκτώβρης.
Ολόκληρη επιχείρηση πάντως η φωτογράφιση γάμων/ζευγαριών στη Σαντορίνη!

Wedding Photography - Santorini
by Iosif Michael, on Flickr

Σεβασμός μηδέν ή είμαστε πολλοί ανεκτικοί.
Η εκκλησία είναι ένας χώρος λατρείας και όμως την είδαν στούντιο και σαν τις μαϊμούδες ανέβηκαν ψηλά, άσε που λερώνουν και την όμορφα λευκά βαμμένη ταράτσα του ναού.

οντως ομορφο χρώμα και θέμα, θα ήθελα όμως για να ανεβει ενα σκαλοπάτι όλη η φωτό λόγο να αλλάξεις γωνία (αν ήταν εφικτό) ώστε να μην ακουμπα στο θόλο η στεριά στο βάθος και μάλλον θα προτιμούσα να διαγράφονται τα σπίτια καλύτερα στο backround με ένα πιο κλειστό διάφραγμα.

Ευχαριστώ παιδιά!
Κώστα, ευχαριστώ και για τις εισηγήσεις σου. Ιδίως η πρώτη νομίζω πως θα βελτίωνε πολύ τη φωτογραφία και υπήρχε και ο χώρος να μετακινηθώ. Δυστυχώς όμως δεν το πρόσεξα.
Για τον οικισμό στο βάθος ήταν επιλογή μου αυτό, αν και η υγρασία το έκανε ίσως πιο έντονο.

Ιωσηφ το μόνο εύκολο είναι η κριτική του καναπέ, δυστυχώς την ώρα της φωτογραφησης ολοι μας δεν έχουμε την υπομονή, τον χρόνο ή την πολυτέλεια να το ψάχνουμε τόσο όσο θα έπρεπε ειδικά αν είσαι και με παρέα, ο χειρότερος όλων είμαι εγώ και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσω γιατί μπορεί να χαθεί πράγματι η ευκαιρία για ένα πολύ πετυχημένο κάδριο.

Πολύ ατμοσφαιρική φωτογραφία, θα συμφωνήσω με τον Κώστα για την γωνία - το bokeh είναι θέμα γούστου ή "έκδοσης", όταν έχω χρόνο (και συγκέντρωση) τραβάω με και χωρίς...