Magic light

Απάντηση: Re: Magic light

Δεν νομίζω ότι ξέχωρϊζει μόνο γιαυτο αλλά και στο ότι είναι και πιο ευκρινής λόγω hires από τον 20αρηαισθητήρα της PEN-F, υπόψην να είστε λίγο ελαστικοί γιατί όλες όσες ανέβασα στα νήματα είναι με επεξεργασία στο iPad από jpeg και μπορεί να μου έχουν ξεφύγει τα χρώματα λίγο και όχι μόνο.

Η δεύτερη είναι η πρώτη φωτογραφία με σκουπίδια που μου αρέσει!

Πραγματι Δημήτρη, ήταν σούρουπο γεμάτο και δεν έβλεπα κάν τι υπήρχε γύρω μου, με το ζόρι εστίαζα, ένα πλαστικό μπουκάλι το μετακίνησα αλλά τελικά τα υπόλοιπα που έμειναν δεν χαλάνε παραδόξως την φωτογραφία ... χα χα και που να μυρισεις αυτά που πάτησα και μετά δεν μπορούσα να φάω, αλλά πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο η φωτογραφία

Σε έχει πάρει ο γλυκός ο μεσημεριανός ύπνος και ξυπνάς ιδρωμένος ενώ είναι Οκτώβρης και κοιμάσαι με εσώρουχα και ένα σεντόνι.
Κοιτάς το ρολόι και η ώρα είναι 18:30, παλεύεις να χουζουρέψεις αλλά το κίτρινο παραδεισένιο φως που μπαίνει από το μισάνοιχτο παντζούρι σε διατάζει να σηκωθείς.
Ντύνεσαι στα γρήγορα,κρεμάς στο ώμο τη μηχανή και καβαλάς το μηχανάκι.
Σε ένα λεπτό είσαι στο λιμάνι και αντικρίζεις αυτή την εικόνα.
Δε κουνιέται φύλλο αλλά κινούνται τα πάντα, οι βάρκες πηγαινοέρχονται, κάποιοι ψαρεύουν ,καρότσια , μωρά, αυτοκίνητα όλα είναι στραμμένα προς το ηλιοβασίλεμα.
Νιώθεις πραγματικά ευλογημένος.
Magic by Panos Tiniakos, on Flickr

Έγραψες. Χρώμα, φως, και κάδρο, 10'.

Άντε να δω πότε θα ηρεμήσω λίγο να πιάσω τη μηχανή, μου'χει λείψει, αλλά όταν γυρνάω κάθε μέρα 10 το βράδυ, τι να την κάνω; Ελπίζω να ηρεμήσει λίγο ο χαμός σύντομα, γιατί έχουμε φθινόπωρο και είναι ωραία έξω.

Είμαστε ευλογημένοι όσοι ζούμε εδώ, απλά δεν το έχουμε καταλάβει οι περισσότεροι... Πολύ καλή φωτό!

Από χρώμα και ευκρίνεια οι φωτογραφίες σου σκίζουν Απόστολε, στοιχεία που μου αρέσουν ιδιαίτερα. Κάδρο, θέμα και τεχνική είναι Ok.

Πολύ καλές φώτος!!! Και οι 2 φακοί που έχεις γράφουν πολύ καλά πάντως!!!

Πολύ καλές φώτος!!! Και οι 2 φακοί που έχεις γράφουν πολύ καλά πάντως!!!

Είναι γεγονός Νίκο ότι οι φακοί κάνουν τη διαφορά, αλλά και η 80D έδεσε καλά μαζί τους.
Τους ίδιους φακούς είχα με την 550D αλλά τα αποτελέσματα τώρα με την 80D είναι καλύτερα.