Magic light

43223396445_85a4469e4c_b.jpg
[/url]_DSF6434 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Πολύ ωραία Κώστα. Και η προηγούμενη καλή ήταν αλλά είχε κάτι στον ήλιο που δεν μου άρεσε στο μάτι.

Ευχαριστώ Παναγιώτη, δυστυχώς στο ταμπλετ που κάνω τελευταία την λίγη επεξεργασία δεν είμαι σίγουρος πάντα για το τελικό αποτέλεσμα. Το είδα και οταν γύρισα από το ταξίδι στην Ρωσία. Σε αυτές ειδικά τις φωτό που δεν παίζει ρόλο μονο το κάδρο είναι δυστυχώς εμφανης η απώλεια λόγω συμπίεσης και από το ανέβασμα εδώ στο forum Η εναλλακτική είναι να μην ανεβάζω καθόλου και να περιμένω να τις δω σε μεγάλο μόνιτορ (που δεν το προτιμώ) και να βρω χρόνο να ενεργοποιήσω το λογαριασμό που έφτιαξα πριν λίγες ημέρες στο Flickr.

ΥΣ
οκ την ανέβασα την τελευταία στο Flickr μιας και βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ σήμερα...

Last edited:
μια πρώτη απόπειρα χρήσης φίλτρου ND1000 στην είσοδο μαρίνας αλιμου στο βαθος η καστελλα το μικρολιμανο. Ευχαριστώ τον Θοδωρή (Αnon) που γίνεται πηγή έμπνευσης

Πραγματι είναι πολύ όμορφο κάδρο με έντονο το ανθρώπινο στοιχείο να δενει αρμονικά στο τοπίο, μου αρέσουν τα διπλό είδωλα και οι φευγάτες σκιές πάνω στην γέφυρα και αν ήταν δυνατόν θα ήθελα ελάχιστα πιο αργό χρόνο για να γίνει πιο έντονο το εφέ σε συνδιασμό με το ακίνητο θέμα (γεφύρι) και τα όμορφα χρώματα. Αυτό θα έδινε ακόμη πιο ωραία υφή στο νερό για να ξεχωρίσει το γεφύρι. Μια πρόταση ακόμη για το κάδρο .... θα προτιμούσα να κόψεις αριστερά την ομπρέλα (μεταφέροντας το γεφύρι ελαφρως αριστερά) ωστε να μεταφέρεις ακόμη πιο έντονα το μάτι προς τα δεξιά που παίζουν τα ομορφα χρώματα.

Μας τα χάλασε το πλεούμενο (την έχω πατήσει και εγώ στις LE) που πέρασε στα νερα, πολύ καλή όμως συνολικά.