Magic light

Ευχαριστώ παιδιά, η Πράγα είναι πανέμορφη πόλη. Κώστα αυτή ήταν η πιο καθαρή φώτο όσον αφορά τα πλεούμενα, τα οποία δυστυχώς δεν είναι εύκολο να τα αποφύγεις στην Πράγα.

29610089137_28d431a92a_b.jpg

Ευχαριστώ παιδιά ....

Είναι συνεσταλμένο το κορίτσι μου Παναγιώτη, δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της και έτσι :HTEHETH63: είμαι ως γνωστόν σε ταμπλετ (ΣΚ εξόρμηση για μερεμέτια στο εξοχικό) ... :HTEHEH56: ευτυχώς μου κάτσε γρήγορα πόζα (όχι ακριβώς όπως ήθελα) όταν της το είπα γιατί το γιωτ πάλευε να ριξει άγκυρα και μετακινούνταν πολύ γρήγορα, πήρα δυο καρέ και ημουν σε δίλλημα ποια να βάλω , αυτή που πρωτόβαλα μου άρεσε πολύ για τη φιγούρα εμπρός πάνω στα χρώματα και αυτή που βάζω τώρα μου αρέσει πιο πολύ κυρίως γιατί το βαρκάκι έχει πιο σωστή αναλογία στο κάδρο

Farewell-2 by Costas Boukouvalas, on Flickr

εξαιρετικές, αλλά η πρώτη αρκετά καλύτερη!

και η ανθρώπινη φιγούρα μπροστά αλλά και το ιστιοφόρο είναι σε καλύτερη θέση - που κάνει πιο ισορροπημένο το κάδρο

Eγω παλι διαφωνω.

Αν η πρωτη ειναι μια φωτογραφια κλασικη και συνηθισμενη η δευτερη ειναι πραγματικα πολυ καλη.

Το νερο σε πρωτο πλανο ειναι ολα τα λεφτα το μονο που θα της ελειπε ειναι ενα fill light στην πλατη της κοπελας και θαταν τελεια.

Απάντηση: Re: Magic light

Σωστή παρατήρηση Ναρθ, δεν το είχα προσέξει γιατί δεν τις βλέπω και σε μεγάλη οθόνη δίπλα δίπλα , για κάποιο λόγο εξ αρχής μου έκανε περισσότερο κλικ η δεύτερη (ίσως γιατί βγήκε και απευθείας με αυτή τη φωτομέτρηση - ελάχιστα ανέβασα τα σκοτεινά) σε δευτερεύοντα στοιχεία αλλά η πρώτη όπως είπες είναι all time classic (σε αυτή χαμήλωσα περισσότερο έκθεση - highlights και ανεβάσα σκοτεινά λίγο) ...

Πολύ ωραία λήψη μπράβο!

Θα συμφωνήσω με τον waroo η πρώτη είναι πιο ισορροπημένη και οι φιγούρες στο κατάστρωμα δημιουργούν μια ιστορία.

Last edited by a moderator: