Magic light

Ο ουρανός δε γνωρίζει απαγορεύσεις και το κόκκινο του ήλιου που βασιλεύει θα είναι πάντα εκεί είτε με φωτογραφική είτε με κινητό να αποτυπωθεί στην ψηφιακή αιωνιότητα.
Μάιος 2020 στην ανοιξιάτικη Τήνο μέσα από το φακό του. Redmi Note 8.

Attachments

• IMG_20200502_201628-01.jpg
    IMG_20200502_201628-01.jpg
    173.4 KB · Views: 195
Σπάνια πια περνάνε αυτοκίνητα το απόγευμα από το λιμάνι όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας.
Πήρανε πίσω τα παιδιά μας τους δρόμους για ποδήλατο και εμείς για περπάτημα.

Από μια άποψη το νησί χωρίς τουρίστες και χωρίς την φασαρία των καταστημάτων πρέπει να είναι ακόμα ποιό μαγευτικό. Πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί

Αυτό που περιγράφεις το ζούμε κάθε χειμώνα αλλά τώρα με κλειστά τα μαγαζιά και με λιγότερη βοή ερωτεύονται όλες οι αισθήσεις με το περιβάλλον.

"revealed light of Hamrija"
Αν και είναι φωτογραφία μακράς έκθεσης, θεώρησα σκόπιμο να την ανεβάσω κι εδώ καθώς το όλο ζήτημα στη συγκεκριμένη λήψη ήταν η διαχειριση του φωτός. Βγαλμένη σε ένα απόκρημνο σημείο της Μάλτας, με άπλετο κατευθυντικό φως. Αναφέρω πάλι τη διαφορά στο αντίκτυπο που μπορεί να έχει μία α/μ φωτογραφία με την προσθήκη της ΜΕ. Πραγματικά σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή, είναι μονόδρομος.

Ευχαριστώ πολύ, Παναγιώτη!
Θαλασσινές σπηλιές "Παλάτια" στο Εθνικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Πολύ όμορφη, Ιωσήφ! Μπράβο!
...Ποιός καλός φακός αποδίδει τόσο χαρακτηριστικά τις "ακτίνες" γύρω απ' τον ήλιο;

Απάντηση: Re: Magic light

Iωσήφ πολύ ωραία τοποθεσία διάλεξες, θεωρώ σίγουρο ότι δεν είχες χώρο να φέρεις τον ήλιο πιο δεξιά στην κοιλότητα γιατι θα το είχες δοκιμάσει.

Νομίζω ότι ελαφρώς σου έχει φύγει ο ορίζοντας αλλά τελευταία γέρνω και εγώ μπορεί να κάνω λάθος :music-smiley-005:

Συνέχισε να μας δείχνεις με τον πιο ωραίο τρόπο τις ομορφιές της Μεγαλόνησου !