Magic light

Καθώς ανηφόριζα να πάρω κι εγω την θέση μου ανάμεσα τους, μόλις είδα τις σιλουέτες, αστραπιαία τράβηξα την μηχανή.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Silhouette photography ειναι μια κατηγορία απο μονη της (δεν εχουμε εδώ νήμα)

Καθώς ανηφόριζα να πάρω κι εγω την θέση μου ανάμεσα τους, μόλις είδα τις σιλουέτες, ατραπιαία τράβηξα την μηχανή.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Silhouette photography ειναι μια κατηγορία απο μονη της (δεν εχουμε εδώ νήμα)
Εξαιρετική !

Μagic light δεν ειναι με την καμια αλλα ειναι ωραια ωρα φωτισμου.

Τα κτηρια κατω ή τα δειχνεις ολα ως φορμα ή τα κοβεις εντελως ας πουμε αφηνοντας εντος τις σκεπες τους . Και στα δικα μου ματια θελει και λιγο "βυθιση" καδρου δεξια.

Σίγουρα προς τα εκει ειναι, την ιδια περιπου υπέροχη οπτική είχα κι εγω ανεβαίνοντας το Σχιστό, ήθελα να ήμουν καπου αλλου, ήρεμα να το κλικάρω αλλά απλα απόλαυσα την διαδρομή.

• Like
Reactions: LongTom
Υπέροχο δειλινό.
Είναι από τη βόλτα σου στον Υμηττό;
Ο Σαρωνικός;
Ναι, από τη χθεσινή βόλτα, ο Σαρωνικός φαίνεται.
Τα χρώματα πραγματικά εχθές ήταν αλλού.. κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ.. από όλα.
Δηλαδή, αυτό που είδες στην κατηγορία snapshots με το κινητό που έβγαλα και ανέβασα. ήταν πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά συνέβαινε, άσχετα που μοιάζει έντονο, έτσι ήταν.
Στη φωτό εδώ από την κάμερα, δεν ήξερα με το WB τί να αφήσω στην επεξεργασία, μωβ αποχρώσεις ή πορτοκαλί.. και άφησα πορτοκαλί στην τύχη.

Σίγουρα προς τα εκει ειναι, την ιδια περιπου υπέροχη οπτική είχα κι εγω ανεβαίνοντας το Σχιστό, ήθελα να ήμουν καπου αλλου, ήρεμα να το κλικάρω αλλά απλα απόλαυσα την διαδρομή.
Και φίλος μου που ήταν κοντά στο θέατρο βράχων σε κάτι γήπεδα κλπ, λέει σταματούσαν τα παιδία την προπόνηση για να δούν αυτά τα χρώματα και το ηλιοβασίλεμα, όλοι με το στόμα ανοιχτό.
Εγώ πήγαινα προς το αμάξι με την κάμερα στο χέρι και μόλις το βλέπω δεν ήξερα τι να κάνω, να το απολάυσω, να το βγάλω με το κινητό, να στήσω τη μηχανή σε τρίποδο ή μήπως όχι μη χάσω το θέαμα... χαχ.. και έτσι το έβγαλα 2 με το κινητο μπαμ μπαμ, και μετά το χάζευα και τράβαγα και με τη μηχανή στο χέρι καμιά λήψη...
Κανονικά εκεί ήθελε exposure bracketing με τη μηχανή στο τρίποδο, χαμηλό iso κλπ κλπ, αλλά δεν ήξερα αν ήθελα να το κάνω (όπως είπα παραπάνω) και έτσι προτίμησα να το απολαύσω όσο μπορούσα.