Magic light

igp2634b.jpg

edit:
ιδού και η αρχική εντελώς ανεπεξέργαστη

originalf.jpg

Last edited:
αρη,αν μου επιτρεπεις,μερικες μικρες (οχι διορθωσεις απαραιητα αλλα,)τροποποιήσεις που θα έκανα:
i)λίγο φωτισμό στο σκοτεινό βουνό και στο δρόμο
ii)διορθωση των λεβελ και
iii)λίγο παιχνίδι με ντοτζ και μπερν στο δρόμο
Κάπως έτσι ίσως...
φιλικα,-bye-

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    66.5 KB · Views: 41

Δεν ξερω αν ταιριαζει εδω αλλα το φως εκεινη την στιγμη ηταν οντος magic..

Το φως απ'το δεξι παραθυρο μου επαιξε ασχημο 'παιχνιδι' και η αντανακλαση στο δαπεδο παιδευει λιγο το ματι...
Σε ανταλλαγμα ομως μου δεινει μια πινελια ζεστου-γλυκου φωτος στην γωνια ενας μικρος προβολεας.Δειτε στα δεξια στην σκια του αγαλματος στον τοιχο ποσο καλα εγραψε μαζι με το στεφανι ενω στα αριστερα το καμενο προσωπο του αγαλματος 'εσβησε' απο τον σταυρο...

(O samyang λιγο φτιαγμενος στο ΝΧ2)

αρη,αν μου επιτρεπεις,μερικες μικρες (οχι διορθωσεις απαραιητα αλλα,)τροποποιήσεις που θα έκανα:
i)λίγο φωτισμό στο σκοτεινό βουνό και στο δρόμο
ii)διορθωση των λεβελ και
iii)λίγο παιχνίδι με ντοτζ και μπερν στο δρόμο
Κάπως έτσι ίσως...
φιλικα,-bye-

Και βέβαια "σου επιτρέπω". Πολύ καλό αποτέλεσμα!

drek πολυ ομορφη φωτογραφια.Μ'αρεσουν και οι φιγουρες,δινουν μια αισιοδοξη νοτα στο ολο σκηνικο.

Olive,ωραια φωτογραφια τοπιου που εκπεμπει μια ηρεμια,ωραιοι και οι χρωματικοι τονοι.Ισως αν μπορουσες να ξαναπας στο σημειο αυτο,καποια μερα που να εχει και καποια συννεφα τα οποια να κανουν ωραιους χρωματισμους με το φως εκεινη την ωρα,να γεμισει λιγο το κενο πανω.

Για δεύτερη φορά βάζω φωτογραφία από το Astronomy Picture of the Day http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/astropix.html

Αυτή τη φορά γα να αναδείξω μια ιδιαίτερη φωτογραφία που μου θύμισε Ταΰγετο και συγκεκριμένα το πώς διαγράφεται ο ίσκιος του Ταΰγετου στο μεσσιανικό κόλπο.
moonrisemk_connelley.jpg

προσοχή στη λεζάντα άρα:
Explanation: How can the Moon rise through a mountain? It cannot -- what was photographed here is a moonrise through the shadow of a large volcano. The volcano is Mauna Kea, Hawai'i, USA, a frequent spot for spectacular photographs since it is arguably the premier observing location on planet Earth. The Sun has just set in the opposite direction, behind the camera. Additionally, the Moon has just passed full phase -- were it precisely at full phase it would rise, possibly eclipsed, at the very peak of the shadow. Refraction of moonlight through the Earth's atmosphere makes the Moon appear slightly oval. Cinder cones from old volcanic eruptions are visible in the foreground. Cloud tops below Mauna Kea's summit have unusually flat tops, indicating a decrease in air moisture that frequently keeps the air unusually dry, another attribute of this stellar observing site.
http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap101205.html

Για ακόμα μια φορά ο φωτογράφος έπρεπε να περιμένει υπομονετικά για να ‛κλείσει ραντεβού με τη φύση’