Magic light

Ευχαριστώ, αλλά τώρα που τις βλέπω, μου φαίνονται χάλια!!Πάω να βγάλω κανένα πορτέτο...

συνέχεια...

attachment.php

attachment.php

Attachments

• sst.jpg
    sst.jpg
    130.4 KB · Views: 114
  • psst.jpg
    psst.jpg
    117.2 KB · Views: 115
Ωραίος! Κατάφερες να μεταδόσεις ναυτία με αυτή την εικόνα (σε εμένα τουλάχιστον!) Ψάχνει το μάτι μάταια να προσανατολιστεί και να βρεί... γή! :smile:
Πολύ πρωτότυπο!

Ωραίος! Κατάφερες να μεταδόσεις ναυτία με αυτή την εικόνα (σε εμένα τουλάχιστον!) Ψάχνει το μάτι μάταια να προσανατολιστεί και να βρεί... γή! :smile:
Πολύ πρωτότυπο!

έγιναν και άλλες λήψεις αλλά αυτή η γωνία μου άρεσε περισσότερο

Απάντηση: Re: Magic light

συνέχεια...

attachment.php

attachment.php

SoTos η πρώτη είναι πολύ καλή!
Στη δεύτερη θα προτιμούσα τη γραμμή του ορίζοντα σε άλλη θέση και όχι στη μέση του κάδρου.

Re: Απάντηση: Re: Magic light

SoTos η πρώτη είναι πολύ καλή!
Στη δεύτερη θα προτιμούσα τη γραμμή του ορίζοντα σε άλλη θέση και όχι στη μέση του κάδρου.

Ευχαριστώ Billy! Kι εμένα η πρώτη μου αρέσει, iδιαίτερα το μωβ που πήραν τα σύννεφα μετά τη δύση που κάνει αντίθεση χρωματικά, σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος τους σε σχέση με την κάμερα.
Για την δεύτερη έχεις δίκιο ότι δεν λειτουργεί τόσο καλά, εις γνώση μου το επέλεγα κάποιες φορές γιατί αν έκοβα κάτι πχ ουρανό ή άμμο ή λέπταινα τη θάλασσα το αποτέλεσμα αισθητικά δεν μου φαινόταν καλύτερο.
Πάντως τον τελευταίο καιρό έχω άλλες ιδέες για γωνίες, που αν βρω την ευκαιρία θα τις δοκιμάσω.

Θα προσπαθήσω να επανορθώσω με μία ακόμα: :smile:

attachment.php

Attachments

• srs.jpg
    srs.jpg
    151.1 KB · Views: 87
Last edited:
σήμερα ήταν ιδανικά τα πράγματα......πριν απο λίγο γύρισα και σας παραθέτω μερικές με λίγη δόση από ακροβατικά,,,,ελπίζω να σας αρέσουν

4-5-08041.jpg

Μου αρέσει η ιδέα για την πρώτη, θα προτιμούσα όμως το κάδρο να ξεκινάει λίγο κάτω από τη μέση της κοπέλας και λίγο πριν το αριστερό χέρι.
(παρεπιτόντως βλέπω ότι παρά τη σιλουέτα είχε ανάψει και το φλας, σωστά; )

Η δεύτερη έχει κάτι το αισθησιακό...

Για την τρίτη, θα προτιμούσα λίγο πιο δεξιά την κοπέλα ή κόψιμο του άδειου χώρου δεξιά.

Στην πέμπτη μου αρέσει πολύ όπως φαίνεται η κοπέλα μαζί με τις σφαίρες και τον ουρανό -αλλά γιατί ανάμεσα στα δέντρα; Θα προτιμούσα πιο κοντινό μαζί με ουρανό, χωρίς να μπερδεύεται με τα δέντρα, κάθετη ίσως φωτογραφία και ίσως θα δοκίμαζα χρήση ευρυγώνιου από χαμηλά προς τα επάνω έτσι ώστε να μοιάζει σαν να εκτείνεται προς τα σύννεφα...

Last edited:
SOTOS thanx για τις σκέψεις σου....καταρχήν θα πρέπει να σου πω ότι δεν υπάρχει ευρυγωνιος...ο πιο ευρυγωνιος φακός που έχω είναι ο zuiko 14-45mm...είναι στα άμεσα πλανά μου όμως και είναι στην σκέψη μου να πάρω έναν αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα...

υπάρχουν και άλλες φώτο αλλά οι συγκεκριμένες ,,,άρεσαν πιο πολύ στο μάτι μου,,,:flipout:αν θες ποσταρω και άλλες ...

στην ουσία σήμερα δοκίμαζα ένα πολωτικό που πήρα,,,